2777
2789
عنوان

وام ازدواج

176 بازدید | 12 پست

من وام ازدواج خودم گرفتم شاغلم ولی نمیخام جهیزیه بگیرم ب شوهرم گفتم اینو بزاریم رو هم خونه بخریم الان چطوری بهش بفهمونم که دیگ جهیزیه کنسل و دلم نمیاد بابام بخرج بیفته برا همین دلم نیومد بندازمش ده سال تو قسط اگه بخواد جهیزیه بخره خیلی تو فشار میفته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رک بگو میخوام وام ازدواجمو جهیزیه بخرم

حالا یه فکری دارم بنظرت بذاریم روهم خونه بخریم و خودمون کم کم لوازم خونمون بخریم یا همون جهیزیه بخرم و بریم مستاجری؟

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم

طرف ما اصلا وام دخترو نمیدن برا جهیزیه همشو پسر میبره  خونه ای زمینی چیزی میگیرن یا کاری باهاش راه میندازن 

جهازم وسایل بزرگ با پسره بقیش دختر

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 
رک بگو میخوام وام ازدواجمو جهیزیه بخرم حالا یه فکری دارم بنظرت بذاریم روهم خونه بخریم و خودمون کم ک ...

راستش بابام میتونه ولی یکم خودم سختم میاد بیفت تو فشار دلم میخواد همه کارام خودم بکنم

راستش بابام میتونه ولی یکم خودم سختم میاد بیفت تو فشار دلم میخواد همه کارام خودم بکنم

کار خوبی میکنی

بهش بگو حالا اگه بابات خودش دلش خواست چیزی بده بهت تا حدودی قبول کن

ب شوهرتم بفهمون مسکن و جهیزیه قانونی ب گردن اونه و این کار تو لطف برای پیشرفت زندگیه

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم