2777
2789
عنوان

باردارا

87 بازدید | 8 پست

سلام خانما

سوال داشتم ازتون من قندم لب مرزه و دکتر برنج و نون و سیب زمینی و ماکارونی حذف کرد ولی خب من نمتونم گوشت و مرغ بخورم حالم بد میشه.

حالا سوالم این بود مثلا حبوبات مثل عدسی و خوراک لوبیا خوبه یا چه غذاهایی پیشنهاد میدین ممنون میشم کمکم کنین♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تخم مرغ ابپز ...سبزیجات کلم بروکلی و اینا سوپ اش لبنیات عدسی ابگوشت کله پاچه خوراکه کدو و اینچیزا به ذهنم رسید 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 

باید بری پیش مشاور تغذیه. من نمیدونستم باید ناشتا ازمایش میدادم صبحانه خوردم رفتم ازمایش دادم قندم رو ۹۸ بود گفت لب مرزه رفتم مشاور تغذیه درست یادم نیست چه چیزایی جایگذین کرد یادمه گفت برنج بخور ولی هفته ای سه بار. فرداش دوباره ازمایش دادم قندم ۸۶ بود گفت خوبه.

باید بری پیش مشاور تغذیه. من نمیدونستم باید ناشتا ازمایش میدادم صبحانه خوردم رفتم ازمایش دادم قندم ر ...

دکتر رفتم فقط همین چند مورد حذف کرد یک دکتر دیگه نوبت گرفتم شنبه میرم ولی میخوام بیشتر رعایت کنم

جدی فک میکردم ایناهم ضرر داره پس حبوبات خوبه؟

همه چی قند داره فقط بعضی چیزا کمتر قند داره 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓