سلام دوستان من دوروز قبل عید برای بار اول سقط کردم ،سونوی تشکیل قلب رفتم و شش هفته وپنج روزم بود بعد از اون لکه بینی افتادم خونریزی و یه هفته بعد رفتم سونو گفت قلب نمیزنه و توقف رشد داشته و دوروز قبل عید سقط شد.خیلی حالم بده،تورو خدا کسایی که سابقه سقط دارن و بعد بارداری موفق داشتن بیان یکم راهنماییم کنین وارامش بهم بدین،همش میترسم دوباره تکراربشه،چند ماه بعد باردارشدین؟برای تقویت رحمتون چکار کردین؟راحت باردارشدین؟من تو آزمایش در زمان بارداری متوجه شدم تیروییدم کم کاره میتونه دلیل سقط باشه؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
طبیعیه نگران نباش نطفه های ضعیف ومورد دارد. رو سیستم بدن که هوشمنده خودش بعنوان مهاجم شناساییمیکنه ...
آخه خیلی روحیم رو از دست دادم،هیچوقت فکر نمیکردم این اتفاق برام بیفته،شما خداروشکر خداروشکر روحیه قوی ای داری،ازمایش هم دادی شما؟ایمنی و انعقادی و...منظورمه،الان بچه دارید؟