2777
2789
عنوان

لرزش سر

7651 بازدید | 29 پست

کسی تاحالا توجوونی لرزش سر گرفته؟؟؟ خوب شده بعدش ازماارثی هست این موضوع جدااینکه خودم مشکلات اعصاب دارم خیلی ناراحتم همه تو فامیل و خونواده میگن مث فلانی سرت ی رعشه داره  

من تو خواب یه دفعه تیک عصبی می گیرم مثل کسی که برق گرفته باشه می پرم

💔افسوس که این مزرعه را آب گرفته ، دهقان مصیبت زده را خواب گرفته ، افسوس از این عمر گرانمایه که بگذشت ، ما از سر تقصیر وخطا در نگذشتیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم ،دکتر رفتی ؟

بله دکتر رفتم میگن‌از استرس 

💔افسوس که این مزرعه را آب گرفته ، دهقان مصیبت زده را خواب گرفته ، افسوس از این عمر گرانمایه که بگذشت ، ما از سر تقصیر وخطا در نگذشتیم
سرت تکون میخوره یعنی؟؟ من خودمم متوجه نمیشم سرم رعشه میره بقیه میگن

بله همون تکون خوردن سرم یه دفعه تن و سرم می لرزه می پره سرم

دکتر چی؟ مال چیه؟ ی بار رفتم دکتر میگه من تو سرت جیزی نمیبینم ک بهت دارو بدم سراین موضوع اخه همش ک ت ...

عزیزم لرزش و پرش برای این هست که سلول عصبی مغز فرمان لرزش میده این سلول ها ایمش نرون هست به پزشک این سلول اعصاب میگن نورولوژ مثلا میگرن یا ام اس یا تمام پرش های بدن و باید نورولوژ درمان کنه منم لرزش غیر ارادی بدن داشتم دکتر نورولوژرفتم و خوب شدم ارزش شما نوعی پارکیتسون هست احتمالا چون گفتین ارثی هم هست الان مراجعه کنی درمانش راحتره من تهران دکتر سعید شاه بیگی میرفتم دکتر بسیار ماهر و کاردانی هستند 

عزیزم لرزش و پرش برای این هست که سلول عصبی مغز فرمان لرزش میده این سلول ها ایمش نرون هست به پزشک این ...

مرسی عزیزم از توضیح کاملت اما من تهران نیستم متاسفانه انا فهمیدم چ دکتری برم

عزیزم تو شهر خودت یا شهر های اطرافت تو گوگل سرچ کن یه دکتر نورولوژ خوب پیدا کن البته اینم بدون من تو تهرانم دکار نورولوژ رفتم که اصلا چیزی سرش نمیشد رفتم تو گوگل گشتم ایشونو پیدا کردم کامنت های مثبت زیادی راجبش خوندم وقتی رفتم مطبش دیدم چقدر بیمارها ازایشون راضی بودن خیلی ها از شهرستان اومده بودن و میگفتن پیش چند تا دکتر رفتیم فایده نداشت ولی ایشون بیماریمونو درمان و یا کنترل کرده والا ارزش داره جونی اگر الان براش هزینه کنی خوب میشی تا اونحا که میدونم لرزش سر و گردن سخت خوب میشه اگر دیر بری 

عزیزم تو شهر خودت یا شهر های اطرافت تو گوگل سرچ کن یه دکتر نورولوژ خوب پیدا کن البته اینم بدون من تو ...

انقد افسردگی گرفتم وناراحت میشم وقتی میگن سرت چراتکون میخوره بعد میگم کی من ک متوجه نمیشم