2777
2789
عنوان

حضانت بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 58 پست
تعجب میکنم وقتی مادر سابقه داره چطور تا الان اقدام نکردید با این سابقه شما یک هیچ جلوترین

واقعا یعنی میشه حضانت بچه‌هارو گرفت اخه سال ۱۳۸۸بوده فکر کنم خدا کنه هنوز باشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واقعا یعنی میشه حضانت بچه‌هارو گرفت اخه سال ۱۳۸۸بوده فکر کنم خدا کنه هنوز باشه

پرونده داشته باشه یعنی دادگاه بررسی کنه ببینه این سابقه رو ب نفع شماست...از طرفی هم در تلاش باشید ثابت کنید عدم سلامت روانی مادر رو 

میتونی یکاری کنی.دوتا ادم غریبه رو بیارین.ادمی که میدونین میتونه براتون شهادت بده.قبلش هم‌بگین برای ...

خوب مگه بچه اونم نیس دیگه دیه چرا بدن مگه میشه میگه بچه خودمه

تعجب میکنم وقتی مادر سابقه داره چطور تا الان اقدام نکردید با این سابقه شما یک هیچ جلوترین

برادرم گفت میگن گذشتش بوده شایدبگن   به شما مربوط نمیشه گذشته ولی من گفتم اینجور نیست احتمالا تاثیر داره

هنوز ندادن چون هنوز طلاق نگرفتن ولی تو دادگاه طلاق برادرم گفته اعتراضی نداره الان میتونه اعتراض بزنه ...

خب پس داداشت گفته قبوله که دادگاه داده مادرش وگرنه بچه مال پدره مگه اینکه مادر بتونه قیم نامه بگیره...بره اعتراض بزنه شاهد ببره البته اگه واقعا پدرش میتونه خوب از بچه مراقبت کنه اگ نمیتونه پیش مادرش بزارتش 

نه گلم کل قانون های دنیا به نفع مرده غیر این مورد.😅بچه رو میدن به مادر.فقط پدر میتونه ملاقات کنه م ...

من اطرافم دیدم که بچه رو دادن پدر شاید مادر مراقبش باشه و...ولی برای مثلا سجام باید سرپرست که پدره بجاش انجام بده برای یکسری از کارها باید باید پدر انجام بده مگراینکه مادر قیم نامه بگیره که بعید دیدم دادگاه به مادر بده

من اطرافم دیدم که بچه رو دادن پدر شاید مادر مراقبش باشه و...ولی برای مثلا سجام باید سرپرست که پدره ب ...

اره.خب کارای‌بچه رو باید پدر انجام بده مثل ثبت نام‌مدرسه و کارهای اداری و....

ولی خب نگهداری با مادره.اونی که بچه رو داده پدر یا بللی هفت سال بوده یا مادر بچه رو نخواسته یا مادر ازدواج کرده