2777
2789
عنوان

حضانت بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 58 پست
اتفاقا قانون بیشتر صلاحیت رو به پدر میده تعجبه ک دادن مادرش

هنوز ندادن چون هنوز طلاق نگرفتن ولی تو دادگاه طلاق برادرم گفته اعتراضی نداره الان میتونه اعتراض بزنه 

بله ولی این خداش پوله فقط این ازدواج چهارمشه چرا وقتی نمیخواد بسازه بخاطر پول بچه میندازه رو دنیا من ...

خوب برادر شما چرا رفت زنی رو گرفت که نتونسته ۳ تا زندگی رو درست اداره کنه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما باید شاهد عینی باشه که بیاد بگه با بچه اینکارو کردن و من دیدم.مادر بچه میتونه بگه اینا دارن به ...

تازه مادر سابقه کیفری داره اینم تا ثیر داره بعدم قران میخوریم‌که اون دست بچرو اینجوری کرده

اتفاقا قانون بیشتر صلاحیت رو به پدر میده تعجبه ک دادن مادرش

نه گلم

کل قانون های دنیا به نفع مرده غیر این مورد.😅بچه رو میدن به مادر.فقط پدر میتونه ملاقات کنه مگه دیگ‌اون مادر صلاحیت نداشته باشه واقعا.یا روانی باشه یا مشکلات تاموسی داشته باشه 

تازه مادر سابقه کیفری داره اینم تا ثیر داره بعدم قران میخوریم‌که اون دست بچرو اینجوری کرده

اره اون سابقه کیفری خیلی تاثیر داره.مادر میتونه شوگند رو قبول نکنه.برای محکم کاری حتما شاهد ببرین.شاهد دیگ رد خور نداره چون یک درصد‌اگه نتونین ثابت کنین میتونه اعاده حیثیت کنه

اره اون سابقه کیفری خیلی تاثیر داره.مادر میتونه شوگند رو قبول نکنه.برای محکم کاری حتما شاهد ببرین.شا ...

خوب شاهد از کجا بیاریم ما با اونا الان دشمنیم بجز خودشون و خدا کی باید دیده باشه یعنی از خودمون میشه

گلم من خودم همه این راه هارو رفتم برای همین میگم‌بهت.برای بچه کلا قانون به نفع زن رای رو میده و بچه با مادره.هزار مورد و بهونه هم بیاری گوش نمیدن اصلا.ی‌چیزی بگم شاید خیلی تعجب کنی

مت خیلی ناراحت بودم رفتم پیش دادستان.میگفت مادر میتونه حتی بچشو بکشه.میگفت پدرحتی میتونه به بچه تجاوز‌ کنع جه اشکالی داره.پدر و مادر اون بچه هستن.مو به تن من سیخ شده بود تا حدی که بچه رو برداشتم و رفتم ی شهر دیگ که حداقل دادستانش فکر و مغزش اینقد پوچ و محدود نباشه.

خوب شاهد از کجا بیاریم ما با اونا الان دشمنیم بجز خودشون و خدا کی باید دیده باشه یعنی از خودمون میشه

میتونی یکاری کنی.دوتا ادم غریبه رو بیارین.ادمی که میدونین میتونه براتون شهادت بده.قبلش هم‌بگین برای شهادت میخایم بعدا نزنن زیرش.وقتی مادرش بچه رو تحویل داد اونا ببینن کبودی و سوختگی های بچه رو و بیان شهادت بدن که ما اونجا بودیم بچه رو تحویل دادن این مشکلات رو بچه ها داشتن و مادر این بلا رو سر بچه اورده.حتما هم غریبه باشه چون قاضی پدر و برادر رو قبول نمیکنه میگه اشنا هستن‌...دیگ‌کارتون رو محکم کنین.بعدش ببرین پزشک قانونی دیه هم میتونین بگیرین

خوب برادر شما چرا رفت زنی رو گرفت که نتونسته ۳ تا زندگی رو درست اداره کنه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بخدا مثل ادمی که طلسمش کردن زبونشو بستن به خدا قسم دروغ نمیگم خواهرش تو کار دعا وجادوعه شاید فکر کنی چون تو روهمیم از خودم در میارم ولی بخدا همش عین حقیقته مادرش یه روز اومد خونمون نمیدونم چه دعایی ریخت که بدبهت شدیم وگرنه برادرم قبل اون بهش میگفتیم بگیرش میگفت خوشم نمیاد البته تو مجردیش