2777
2789
عنوان

حق با کیه،؟

129 بازدید | 16 پست

نمیگم چه نسبتی باهام دارن‌ تا کاملا بی طرف قضاوت کنید.

یه مادر و‌پدری هم دختر و هم پسرشون تو یه شهر دیگه زندگی میکنن. مادر و پدر میخان برن سه هفته توی اون شهر بمونن. خونه ی کی باید برن؟ عروسشون قبول نمیکنه حتی یه شب خونه اون بمونن و حتی زنگ نمیزنه دعوتشون کنه. حتی پول بلیط رفت و برگشت و بقیه هزینه ها را هم داماد داره میده. عروسشون اجازه نمیده. میگه خوشم نمیاد اینهمه مدت یکی بیاد بمونه خونم. حق با کیه؟، شما بگید منم اخر همه نظرمو میگم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم مشخصه دخترشونیاا😂

خب عروس هم خیلی زیاده روی کرده و بدجور گفته ولی واقعا سه هفته هم زیاده یکم کمتر باید بمونن…حالا که عروس قبول نمیکنه یکم خونه دختر بمونن برن

متولد ۸۸ نیستم ،۱۹ سالمه😚 میشه لایکم نکنی؟

حق اینکه باری هر کدوم که بیشتر هزینه میکنن اون باید بیشتر برسه اما بنظرم باید احترام پدر مادرو داشت دختر پسر داماد عروس نداره باید اون پدر مادر عاقل باشن به او که بیشتر براشون خم و راست میشه امتیاز ویژه بذارن.در ضمن اون عروس هم مجازات رفتارشو می بینه شاید کمی دیر.بعدشم داماد چرا باید هزینه بلیط بده ؟؟پول علف خرسه در صورتی برای رضای خدا باشه اشکال نداره پس منتی نداره

نخیر عزیزم

خب من باشم

میرم خونه دخترم

و ب عنوان مهمون یه سر خونه پسرمم میرم گاهی

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
فرضا یه سهر دیگه بودن بازم عروس واسه پدر مادر خودش نمیگفت نمیزارم بیایین خونم به نظرم خیلی کارش اشتب ...

حالا با همین شرایط. کلا عروس زیاد اهل رفت و آمد نیست. با خانواده خودشم همینه

من باشم خونه دخترم میرم زیادم نمیمونم 

به پسرمم میگم دوست دارم ببینمت خواستی بیا دنبالم 

اگه اومد یه وعده میمونم و میرم شهر خودم 

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱

بچه ها عروس خواهرمه. و به نظر من اینکه آدم سه هفته بره خونه به نفر بمونه واقعا زیاده. دامادشونم اول بلیط میخره ولی بعدش که میان و میرن با دخترشون دعوا راه میندازه. خود پدر و مادر هم میدونن ولی بازم میرن چند هفته میمونن خونه دخترشون.