2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا بلد نیستم از کجا شروع کنم🥺

باید کیف پول نصب کتی هر ارزی میخوای بخری

(ارز معتبر)بعدشم نگه داری

رمزتم اگه یادت بره کلا پولت به باد میره رمز خیلی مهمه

اول باید یکو پیدا کنی بلد باشه برات بخره

لایک نکنید.. هرکی لایک کرد سوسک بشه ایشالله...فقط ریپلی دوس دالم🥲
پس هنوز خیلی کار داری  موفق باشی

آره بابا ،هنوز وارد نشدم .

موندم از چقدر هم شروع کنم ولی توی خیلی از مقالات خوندم که نباید طمع کرد و باید هوشمندانه و صبورانه عمل کرد ،هیجان زدگی هم باعث ضرر میشه.

شما چقدر سود کردی؟

باید کیف پول نصب کتی هر ارزی میخوای بخری (ارز معتبر)بعدشم نگه داری رمزتم اگه یادت بره کلا پولت به ...

أره میدونم اگه رمز رو فراموش کنی یا کسی داشته باشتش کلا به فنا میری🤦‍♀️

چطوری طمع نکنم؟متوجه نمیشم

یعنی یه ارزی رو خریدی ۱۰۰۰ تومن 

شد ۲۰۰۰ تومن بفروش 

نگو بذار۳۰۰۰ بشه بفروشم 

یهو دیدی شد ۵۰۰ کلی ضرر کردی 

لطفا یک دقیقه وقت بذارین و امضا مو بخونین .           بنده به روانشناسی و جامعه شناسی علاقه دارم و هدفم از عضویت تبادل نظر سازنده ، آگاه شدن و آگاهی دادن در مورد جنس مکمل هست ، مطالبی که متاسفانه در مدارس و دانشگاه بهمون نگفتن.                                          شاید بعضیا بگن این سایت برای خانوما و فرزندآوری هست .                                                                 ولی زندگی مشترک و تربیت فرزند به هردو جنس ارتباط داره .                                                                اگه حضورم در تاپیکی از نظرتون مناسب نبود بهم گوش زد کنید بلافاصله تاپیک رو ترک میکنم و نیازی به گزارش دادن نیست .                                                ممنونم که وقت گذاشتین .
آها پس تا یکم رفت بالا باید توقف رو بزنیم

توقف نه 

فروش 

باید نوسان گیری کنی 

مثلا ۲۰۰۰ شد فروختی 

بعدش افت کرد شد ۱۵۰۰ 

بازم بخر 

همین طور ادامه بده و مقدار ارزاتو زیاد کن 

لطفا یک دقیقه وقت بذارین و امضا مو بخونین .           بنده به روانشناسی و جامعه شناسی علاقه دارم و هدفم از عضویت تبادل نظر سازنده ، آگاه شدن و آگاهی دادن در مورد جنس مکمل هست ، مطالبی که متاسفانه در مدارس و دانشگاه بهمون نگفتن.                                          شاید بعضیا بگن این سایت برای خانوما و فرزندآوری هست .                                                                 ولی زندگی مشترک و تربیت فرزند به هردو جنس ارتباط داره .                                                                اگه حضورم در تاپیکی از نظرتون مناسب نبود بهم گوش زد کنید بلافاصله تاپیک رو ترک میکنم و نیازی به گزارش دادن نیست .                                                ممنونم که وقت گذاشتین .