2789
عنوان

چی بگم بهش؟؟؟

194 بازدید | 22 پست

سلام.

پسر هستم ۱۷ سالمه.به راهنمایی نیاز دارم و تازه عضو شدم.من حدودا ۴ سال هست ی دخترو تو پارک میبینم.اون ۲ سال ازم کوچیکتره.خیلی دوسش دارم.از همون روز اول بدجور دیوونش شدم.

ی بار رفتم جلو بهش پیشنهاد دوستی دادم.قبول نکرد.ولی بهم گفت شمارتو بدی بهم من زنگ نمیزنم.منم ندادم.حالا دوباره میخوام برم پیشش.

میشه بگید رفتم جلو از چی حرف بزنم.از احساسم پ.از وقتایی که دیدمش.از اولین باری که دیدمش.از چی بگم؟؟با چه لحنی 

من آدم مغروریم اونم مثله خودمه اصلا وا نمیده.فقط با نگاه‌اش دلمو میبره

خواهشا اونایی که تجربش دارن کمک کنن.

مرسی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الان فقط به فکر درست باش.منم همسنتم فک نکن ی پیرزنم که درکت نمیکنم.درک میکنم ولی اینو بدون باید پول دربیاری.پوووول داشته باشی اکثر دخترا جواب مثبت بهت میدن حتی اگه پیر و بدقیافه باشی.پول فقط پول .درستو بخون موفق بشی پول دربیاری.

الان فقط به فکر درست باش.منم همسنتم فک نکن ی پیرزنم که درکت نمیکنم.درک میکنم ولی اینو بدون باید پول ...

از درس خوندن خوشم نمیاد.واسه پولم دغدغه ای ندارم.فقط میخوام کنارم باشه.

از درس خوندن خوشم نمیاد.واسه پولم دغدغه ای ندارم.فقط میخوام کنارم باشه.

خب اللن دغدغه پول نداری 

چهار سال دیگه از کجا میخوای پول بیاری؟بابا مانان همیشه نیستن که پول بهت بدن هاااا 

با عشقت گوشه خیابون میخوای زندگی کنی؟منم 15سالگی فقط ملاکم عشق بود بس تباه بودم ابان ن .عقلم رشد کرده.

همین دختره اگه پول نباشه عمراااا باهات دوس شه

خب اللن دغدغه پول نداری  چهار سال دیگه از کجا میخوای پول بیاری؟بابا مانان همیشه نیستن که پول ب ...

عزیزم نگفتم که همیشه بهم پول میدن یا من بیکاره علافم.الان میگی من برم جلو بهش چی بگم.