2777
2789
عنوان

یه سوال

190 بازدید | 7 پست
من میخوام به امید خدا بعد ماه رمضون اقدام کنم دیروز رفتم دکتر واسه ازمایشای قبل بارداری فقط ازمایشای معمول خون و ادرارو نوشت و اسید فولیک و روی تجویز کرد به نظر شما کافیه ؟ انقدر تو این سایت از سقط صحبت شده میترسم آزمایشات کامل نباشه و ...
دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند
اصلا هم فکر منفی نکن توکل به خدا کن
فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مامان تپل جان بله کافیه حتما اسیدفولیک و روی رو مصرف کن. انشاالله که به سلامتی و بدون مشکلی مادر بشی عزیزم. وخدا واست نگهش داره.
  ‌‌‌‌‌‌‌‌*بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم* وَالْعَصْرِ۞إِنَّ الإنْسَانَ لَفِی خُسْرٍ۞إِلا الَّذِینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَ تَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَ تَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ۞‌‌