2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چیشد که این طوری گفت؟

هیچی نشسته بودم روی مبل گفت همه خوب میشن تو روزگارت سیاه میشه آبجیم ۳۰سالشه تازه استخدامی قبول شده من ۲۳سالمه و هیچ کتابی برای خوندن استخدامی ندارم حتی بهم پول هم نمیدن که کتاب بگیرم بعد میگه برو بشین بخون هرروز هم تو خونمون بردارم دعوا میکنه یه جوری که هرشب به این فکر میکنم چجور خودمو بکشم راحت شم

حق نداشتی  پدرته حتی کتک خوردی هم نباید چیزی بگی بهشون  نگی دلت خوشه ها بابای من ی ...

انقد که هرروز جنگ و دعواست تو خونمون هیچ کنترلی روی خودم ندارم 

دستام کاملا لرزش گرفته 

میدونم کارم اشتباه بوده اما دست خودم نبود

توضیح دادم 

فداتشم منم شرایط تو رو داشتم اما خودت یفکری به حال خودت کن تو خونه ماهم هر روز دعوا بود و هست دلم میخواد برگردم به قبل برم سرکار از کارای کوچیک تا کم کم بری تو اجتماع یه کار بهتر پیدا کنی 

فداتشم منم شرایط تو رو داشتم اما خودت یفکری به حال خودت کن تو خونه ماهم هر روز دعوا بود و هست دلم می ...

مشکل اینه که سرکار هم نمیذارن که برم کار فقط استخدام رسمی 

فداتشم منم شرایط تو رو داشتم اما خودت یفکری به حال خودت کن تو خونه ماهم هر روز دعوا بود و هست دلم می ...

یجورای انگار تو خونمون برادرم حکمرانی میکنه حتی تا روی حیاط بخام برم میگه کجا اگه رو حیاط میری روسری چادر بپوشی کسی نبینتت

یجورای انگار تو خونمون برادرم حکمرانی میکنه حتی تا روی حیاط بخام برم میگه کجا اگه رو حیاط میری روسری ...

من داییام اینجوری بودن تو ماشین سر چراغ قرمز میگفت دورتو نگاه نکن ماشین کناری ببینه نخند😂😂😂هیییی من یچیزایی کشیدم الانم به عنوان بزرگتری که شرایطش خیلی بدتر از تو بوده میگم نشین تو خونه بهونه نساز برا خودت کتاب ندارم فلان ندارم نمیشه نمیتونم سخته دست بزار رو زانوت پاشو هر جور شده پاشو