2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 84 پست
این چیزا ملاک نیس مهم اخلاقه و جنم کار

مادر منم همین حرفو میزنه ولی واقعا این چیزا مهمه الان من دلم به چی خوش باشه واقعا دلم به اخلاقش منی ک میگم بیا دوتایی بریم کافه و منو نمیبره فقط بخاطر اینکه ده تومن بالاتر از بقیه جاها میگیرن . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتی عقد یاد روز عقد دختر خالم  فامیلا شوهرش اومدن تالار تازع داشتن موهاشون شونه میکردن بعد ما هممون رفتیم ارایشگاه

به دختر خالم گفتم بیا یه عکس بگیریم باهم گفت خستم

پیش شوهرش گفتم بیا یادگاری بمونه گفت نه دیگه خیلی دلم شکست امتحانم داشتم و خودمم ارایشگرم واس اون عنتر خانم رفتم ارایشگاه😂😂😂🤦🏻‍♀️

شوهرش به قدری عحیب غریب و بی ادبه ک نگم😑😑😑

تو چشای بابا بزرگمون زل نیزنه انتظار داره اون سلام بدع😐😐😐

برا تو خوبه عقدی گرفتن برا منکه با ی لباس ساده بدون ارایش با چادر رفتم محضر نشستم اومدیم بیرون...با ...

عزیزم برای منم میخواستن با یه شیرینی تموم کنن برن ولی پدرم شام داد گفت ابرمون میره .

گفتی عقد یاد روز عقد دختر خالم  فامیلا شوهرش اومدن تالار تازع داشتن موهاشون شونه میکردن بعد ما ...

کلا ادما اخلاق متفاوتی دارن بعضیاشون زیاد عجیب غریبن😐نمیدونم چرا حس میکنم فقط خودم اخلاقم درسته😂

عزیزم برای منم میخواستن با یه شیرینی تموم کنن برن ولی پدرم شام داد گفت ابرمون میره .

هی خواهر برا من کلا بعد عقد پدر مادرم رفتن🥲

حالا باز شوهرم منو با خاهرش و شوهرش رفتیم رستوران تو بازارم ی دوری زدیم

واقعا خیلی ناراحتم... هیچوقت فراموش نمیکنم چجوری عقدیمو جم کردن ولی از خواهر و برادرم چیکارا که نکردن🥲

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
مادر منم همین حرفو میزنه ولی واقعا این چیزا مهمه الان من دلم به چی خوش باشه واقعا دلم به اخلاقش منی ...

اره درست میگی نمیدونم چطور میشه این اخلاقش درست کرد 

بنظرم الان بهم بزنی بهتره تا بعدا که کار از کار گذشته اگه میدونی نمیتونی باهاش بسازی