winterlady68 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/03 تعداد پست: 1274 عنوان کلاس اسپینینگ 78 بازدید | 5 پست تا حالا رفتید؟ تاثیری تو کاهش وزن داره؟ عوارض خاصی ایجاد میکنه؟ هدف ۱۴۰۲ من: مهاجرت. به هدفم قول رسیدن داده ام 😊❤ 1402/01/17 | 19:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ثمین_معماری عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 3954 من رفتم بخاطر زانوهام نتونستم ادامه یدم و عوض کردم کلاسم رو معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
winterlady68 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/03 تعداد پست: 1274 من رفتم بخاطر زانوهام نتونستم ادامه یدم و عوض کردم کلاسم رو یعنی به زانوهات آسیب زد؟ الان چه کلاسی میری؟ هدف ۱۴۰۲ من: مهاجرت. به هدفم قول رسیدن داده ام 😊❤
ثمین_معماری عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 3954 یعنی به زانوهات آسیب زد؟ الان چه کلاسی میری؟ بعد از حدود یه ماه دیدم زانو درد دارم که گفتم حتما بخاطر اونه . بعدش تی آر ایکس و بعد یوگا معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
winterlady68 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/03 تعداد پست: 1274 بعد از حدود یه ماه دیدم زانو درد دارم که گفتم حتما بخاطر اونه . بعدش تی آر ایکس و بعد یوگا تی آر ایکس چطوره به نظرت؟من تازه اسپینینگ ثبت نام کردم، یه جلسه رفتم خیلییی سنگین بود برام 😁 هدف ۱۴۰۲ من: مهاجرت. به هدفم قول رسیدن داده ام 😊❤
ثمین_معماری عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 3954 تی آر ایکس چطوره به نظرت؟ من تازه اسپینینگ ثبت نام کردم، یه جلسه رفتم خیلییی سنگین بود برام 😁 عالی بود تی ار ایکس . اگه مربیت خوب باشه عالیهالبته الان آنلاینم منجلسه اول همیشه سخته.کم کم راه میفتی معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.