2777
2789
عنوان

میشه بیاید ی لحظه:)

291 بازدید | 26 پست

بچه ها با شوهرم اصن اخلاقامون بهم نمیخوره عقدم و حدودا ۱ سال دیگ عروسیم ولی اصنننن بهم نمیخوریم اصن حس خوبی کنارش ندارم ولی نمیتونم طلاق بگیرم چون هم خانوادم خیلی محدودم میکنن بعد طلاق از  اینان ک میگن طلاق گزفتی بشین کنج خونه ( سر کار میرم نمیتونم) و اینکه هم دلم واس شوهرم میسوزه دوسم داره ولی اخلاقش گنده و ب شدت سادس و تحت حرف بقیس نمیدونم چیکار کنم کمکم کنید 😭

رها باش ، واقعی باش ، خودت باش! زمان حقیقت را میگوید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برین پیش روانشناس یا اگه اون نیومد تو برو که بهت راهکار بده

رفتم گف طلاق بگیر نمیسازید و اختلاف سنیتون خیلیه

چرا خب ازدواج کردین وقتی به هم نمی‌خوردین

بابام گف میخوام شوهرت بدم داری ایرومون میبری چون میخواستم یرم دانشگاه🙂

به هر دلیلی اگه باب میلت نیس ازدواج نکن بعد از ازدواج همه چی که عادی میشه و دچار روزمرگی که میشید ک ...

ب خدا همین الانم دعوا داریم من معتقدم زن مرد با عم پیشرقت میکنن با هم چیز میخرن دنبال اینم پیشرفت کنه ی چیزی بخریم بسازیم اون ن فقط ب فکر خدشه ی هدیه واس من نگرقته میگ بگیرم‌ پرو میشی :/

یا ابلفضل هیچ مشاوری یهو نمیگه طلاق بگیر جز اینکه جزو نی نی سایت باشه. مشاورت عوض کن😂😂😂

ن عزیزم ی مشاور تهران گرفتم بعد چن جلسه صحبت کردن باهام گف طلاق بگیر چون ب شدت مشکلتون حاده و شوهرت مرد سالاره و ت رفتارای مرد سالانرو دوس نداری

ن عزیزم ی مشاور تهران گرفتم بعد چن جلسه صحبت کردن باهام گف طلاق بگیر چون ب شدت مشکلتون حاده و شوهرت ...

اگه دلت طلاق میخواد طلاق بگیر ولی اگه میخوای تو این زندگی بمونی سعی کن یک مشاوری بری که بهت راهکار برای درست شدن زندگی بده