2777
2789
سامسونگ عمرش زیاده  شیائومی فقط تنوع بالاس  سامسونگ سری ام بگیر

اره منم سری ام دارم فوق عالیه 

((نام کاربری واسه اکسم بوده و الان ازدواج کردم )) همه زندگیم به فدات❤️ s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

من خودم عاشق سامسونگم و از مدلای دیگه بدم میاد ولی مجبوری میخام شیائومی بگیرم چون مدل پایینشم دوربین ...

من m31 دارم و دوربینش فوووق العادست 

اون قدر که دوستام فکر میکنن ایفونی چیزیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سامسونگ عمرش زیاده  شیائومی فقط تنوع بالاس  سامسونگ سری ام بگیر

من داشتم خیلی سنگین بود نوت یازده گرفتم هم خوش دسته هم کیفیت دوربینش بهتره 

البته خب سری m باتریش قوی تر بود 6000 میلی امپر بود

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم      متــاهل و متعـــهد        اقــایان سایت خدایـــی نکرده درخواست دوستی ندیــن  و وارد تاپیکـام نشـــید واکنشم تـنده
Xiaomi 11 t pro 12gb 258gb معروف به غول کش شیاومی  فوق العادس     اسپیکر های هارمن ...

قیمت‌‌؟؟؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم      متــاهل و متعـــهد        اقــایان سایت خدایـــی نکرده درخواست دوستی ندیــن  و وارد تاپیکـام نشـــید واکنشم تـنده
من داشتم خیلی سنگین بود نوت یازده گرفتم هم خوش دسته هم کیفیت دوربینش بهتره  البته خب سری m بات ...

اره من اولویتم باتری و دوربینه جفتش تو سری ام هست

راست میگی سنگینه ولی راضیم اصلا خوشم از گوشی کار کردن نمیاد 

من خودم عاشق سامسونگم و از مدلای دیگه بدم میاد ولی مجبوری میخام شیائومی بگیرم چون مدل پایینشم دوربین ...

واقعا عاشق چیه سامسونگی الان اس ۲۱ خریدم انقدر تومخیه اصلا دوسش ندارم.با گوشی ۷ تومنی برابره انگار