2777
2789
عنوان

چشمم خیلی ضعیفه....

339 بازدید | 22 پست

چشمم خیلی ضعیفه میخواستم بدونم کسی هست که عینک بزنه و چشاش ترمیم شده باشه؟؟؟؟؟

و اینکه شرایط عمل چشم چطوره؟؟؟؟؟

نظرتون در مورد لنز چیه؟؟؟؟

از عینک خیلی بدم میاد🤧🤧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دوست بنده چشمش ۵ 6 این حدودا بود ولی ده پونزده سال مرتب عینک میزد وقتی رفت لیزیک کنه انگار ۳ نمره بهتر شده بود

آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم،،، کیبوردو نگاه کن حرف ت و د پیش همن در اصل عمو__هستم خواستم بنویسم اشتباه شد ...                Just For Fun                              من مُردم ، این روزا یه جورایی تو اون دنیام ...                   

فقط میدونم لنز خوب نیس چشم خیلی حساسه و احتمالش عفونتش خیلی بالا 

عینکم حتی اگه فریشم خوب باشه به صورتت بیاد سنتو میبره بالا

فقط عمل لیزیک

مـــن بہ  لبـــاســاتݥ حســـــادټ میــکنـم کہ همیـــشہ عطـــر ِ تنــت رو احســاس مے کنن! :)

ترمیم شه ینی مثل روز اولش شه؟ خیلی خیلی کم پیش میاد کسی نمره چشمش ب اصطلاح صفر بشه

بالای ۱۸ سال سن باید داشته باشی برا  عمل و اینکه باید نمره چشمت برا ۳ یا ۴ سال ثابت بمونه

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤

لیزیک قیمتش چنده؟

اص

اصفهان ۹ میلیونه

آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم،،، کیبوردو نگاه کن حرف ت و د پیش همن در اصل عمو__هستم خواستم بنویسم اشتباه شد ...                Just For Fun                              من مُردم ، این روزا یه جورایی تو اون دنیام ...