2777
2789
عنوان

طور خدا بیاید دارم دیوانه میشم..

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 50 پست
آخه من ۲۰ سالمه جوانم پیر نشدم که هنوز

گوش،دوستم رو میگم

به سن ارتباطی نداره

اون ویروس تو بدنش دوستم اینجوری بوده

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)
اینا خودشون بیسوادن درمورد پزشک عمومی نظر میدن  که ۷سال درس خونده و طرح گذرونده و ده برابر این ...

بی سواد خودتی دیدیم که بخاطر دکترای عمومی چقد مشکلات پزشکی پیش اومده و جون بقیه رو به خطر انداختن 

حساس نشو کاربری دست سه نفره :/

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا خودشون بیسوادن درمورد پزشک عمومی نظر میدن  که ۷سال درس خونده و طرح گذرونده و ده برابر این ...

البته بعضی ها هستن خدایی خیلی خوبن نباید ترو خشک قاطی کرد مثل اینه که شهری بدنام باشه اما این دلیل نمیشه که کل شهر بدند در ثانی اینا سوادشون نسبت به متخصص کمه 

بی سواد خودتی دیدیم که بخاطر دکترای عمومی چقد مشکلات پزشکی پیش اومده و جون بقیه رو به خطر انداختن&nb ...

بیسوادی از حرف زدنت میباره ریپلای نکن تربیتت بیشتر مشخص میشه بیسواد

معرفت در گرانیست به هرکس ندهندش ....
البته بعضی ها هستن خدایی خیلی خوبن نباید ترو خشک قاطی کرد مثل اینه که شهری بدنام باشه اما این دلیل ن ...

پزشک متخصص وقت زیادی برا بیمار نمیزارن و فقط ویزیت میگیرن به شخصه دیدم که حتی حرف مریضو گوشم نمیدن از قبل نسخه نوشتن علم بیشتر به چه درد میخوره درحالیکه پزشک عمومی هم وقت میزاره هم دقیق بررسی میکنه

پزشک متخصص وقت زیادی برا بیمار نمیزارن و فقط ویزیت میگیرن به شخصه دیدم که حتی حرف مریضو گوشم نمیدن ا ...

حجم سوادت معلوم شد بابا با سواد متخصص وقت نمیذاره و دکتر عمومی وقت میذاره؟تو برو مرکز بهداشت کارت رو راه میندازن

حساس نشو کاربری دست سه نفره :/
حجم سوادت معلوم شد بابا با سواد متخصص وقت نمیذاره و دکتر عمومی وقت میذاره؟تو برو مرکز بهداشت کارت رو ...

تو هم بیسوادی هم از فهم و شعور بهره ای نبردی 

من جواب عقده ای  مثل تورو نمیدم چون با امثال تو نباید دهن به دهن شد .

ادما به اندازه ادعاهاشون توخالین معلومه عقده سواد داری ولی خب ادم باید سواد و شخصیت رو باهم داشته با ...

@نی_نی_یار_شب  

نی نی یار میشه لطفا جواب این کاربرو بدید نه ادب داره نه شعور ببینید چجوری حرف میزنه فقط