2777
2789
عنوان

شانس ازدواج

183 بازدید | 9 پست

همه میگن موقعیت خانواده و پول تو ازدواج مهمه 

ینی الان منی ک خانوادم ورشکست شدن و بی پولن و موقعیت خاصی ندارن شانس ازدواج خوب ندارم؟

خودم لیسانس پرستاری ام و شاغلم ظاهرمم خوبه اخلاقمم والا با مردم می‌سازم خوبم..

ولی همیشه فک میکنم نکنه ب خاطر خانواده و پول اون چیزی ک دوس دارم نشه چون ما حتی ممکنه بریم روستا زندگی کنیم 

:)

یجوری میگی انگار مایی که پول نداریم بدبخت میشیم😐هرچی خدا بخاد همون میشه حالا میخاد پولدار باشی یا بی پول

حالا که تا اینجا اومدی واسه سلامتی و ظهور امام زمان یه صلوات بفرست🤍♥️
یجوری میگی انگار مایی که پول نداریم بدبخت میشیم😐هرچی خدا بخاد همون میشه حالا میخاد پولدار باشی یا ب ...

آخه تاپیک قبلیم پرسیدم ملاکای شانس ازدواج خوب چیه همه گفتن پول خانواده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین وقتی یه خانوم شاغله هرشخصی به خودش اجازه نمیده که درخونشو بزنه برا ازدواج مثلا ما برا داداشم دنبال همسر بودیم گفتیم شاغل بگیر میگه که من شغلم آزاده بهم نمیدن اجازه هم نمیده بریم

ببین وقتی یه خانوم شاغله هرشخصی به خودش اجازه نمیده که درخونشو بزنه برا ازدواج مثلا ما برا داداشم دن ...

خب اون ک هست 

من تا الآنم خواستگار کم نداشتم 

منظورم بعد اینه ک اگه محل زندگیم عوض شه‌‌..

هر چه تو خواهی نه آن می‌شود هرچه خداخواست همان میشود دست خداست یهو از فرش. ب عرش میرسونتت یهو از عرش به فرش میرسونتت ببین خدا چی میخواد برات خداهم که همه بنده هاش دوست داره برای کسی بد نمیخواد 

خدایا شکرت
آخه تاپیک قبلیم پرسیدم ملاکای شانس ازدواج خوب چیه همه گفتن پول خانواده

نه عزیزم ازدواج بیشترش شانسه!

من ملاکام خوب بود به طلاق منجر شد 

تو فامیل داریم که هیچ ملاک چشم گیری نداره نه زیبایی نه پول و ... و یه شوهر عالی نصیبش شده

الان شمام ویژگی های خوب دارین تحصیل کرده و شاغل 

خب اون ک هست  من تا الآنم خواستگار کم نداشتم  منظورم بعد اینه ک اگه محل زندگیم عوض شه‌‌. ...

نه فداتشم ربط نداره درضمن بین اونایی که میان بلاخره یه آقای خوب پیدا میشه خیلی دلتو چرکین نگیر والله من یکی که از خدامه داداشم با یه چنین دختری ازدواج کنه حالا هرجای عالمم میخواد زندگی کنه