bahardr1 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 2049 عنوان پوست شیریا بیان 127 بازدید | 13 پست اگر واقعا منصور قاتل ساحل نباشه چی ؟😂اگه نباشه واقعا یه پایان غیر منتظره خواهیم داشت اما اگه باشه که نسبتا مشخصه تهششما چی میگید؟ کاربری دست دو خواهر ، یکی کوچیک یکی بزرگ🥰 1402/01/17 | 16:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملیکاخان عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 2726 فک کردم نوشتی سفید پوستا بیان بعد می خواستم بنویسم سلام پوست ماستیم خداوند آنچه را که در قلب شماست می داندَ وَاللَّهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ
مامانعدس عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 2207 دیشب شوهرم میگف نکنه دوباره دختره زنده شه من حاظرم عن فیلم دربیاد ولی زنده شه 😂
لوپگلی عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 11271 منصور گروگان گیره اما قاتل فک نکنم صلوات خاصه امام زمان (عج): اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً
bahardr1 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 2049 فک کردم نوشتی سفید پوستا بیان بعد می خواستم بنویسم سلام پوست ماستیم وای عالی بود😂😂 کاربری دست دو خواهر ، یکی کوچیک یکی بزرگ🥰
گل_یخ_مشکی عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 549 دوس دارم پایانش مثل فیلم حرفه ای باشهاونجا خوب بود تیکر کنکور
s_a_y_e عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 12226 من حس میکنم کار خود منصورهچ لزومی داره همش تو دوربین بخنده ❤DaYaNa❤ من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده ∆ ❤خدا❤
avaro عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 17973 قاتل منصوره نظر من اینه قبل اینکه بره قبرستون برنامه ریزی کردی همه چی رو که بتونه در بیاد ازونحا،،حتب زندان رفتنشم برنامه ریزی شده بوده اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
damsel عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 10896 بعید بدونم زیادی برا خودتون پیچیده اش کردید منصور خل و چله و پسر بهروزم زیر دستشه و از طریق اون لو میره ک قاتله
مافیا عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 1919 ببین قطعا منصور تنها نبوده و فیلم جالبیه برخلاف ی عده که میگن فیلم خراب شده
gggggjigjm عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 52079 یکی از تاپیکای دیشب پوست شیر رفته پر بازدید دم ب دقه لایک میکنن میرع تو مخ😐😒
bpyk عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 3572 دوس دارم پایانش مثل فیلم حرفه ای باشه اونجا خوب بود چطوری بود آخرش؟ به زودی منم مامان میشم😍
گل_یخ_مشکی عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 549 چطوری بود آخرش؟ یجوری که کرک و پر ادم میرزه😂 اصلا قابل پیش بینی نبود سریال حرفه ای هم تیکر کنکور