2777
2789

دیروز دوجا رفتم خرید هردوجا خواستن سرم کلاه بذارن؟!! 😡😡😡 

سوپرمارکت و موبایل فروشی 

یه سیم قلابی رو بجای سیم رابط شارژر میخواست بهم بندازه ۴۰۰ تومنم ازم گرفت بردم یجای دیگه گفت اینو بهت انداخته رفتم سرش داد زدم پولمو بهم داد 

سوپرمارکتم همینطور

امروز وسایل بردم میگم ۱۰۰ تومن تراول دادم دوتا کیک واسه پسرم برداشتم خیلی بهم کم برگردوندین برگشته به همکارش میگه دیشب صندوق پول اضاف اومده میگه اره هرشب کلی داره اضافه میاد 😏😏🤕🤕 یعنی هرشب سرمردم کلاه میره؟!!! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبول دارم 

دلیلشم معلومه چون یه عده مردمو از دین و اخلاق زده کردن

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
منه بدبخت یه کاربر اینجا سرم کلاه گذاشت😥😥

چطوری

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    
اینجا اخه چرا؟😢

خیلی ساله بچه دار نمیشم حدودا سه چهار ماه پیش یه کاربراینجا گفت باردارم بچمو نمیخوام میخوام بدمش بهزیستی منم گفتم بدش به من اونم قبول کرد حتی پول زایمانش که 6تومن شد من دادم ولی بچه که به دنیا اومد پشیمون شد بچه رو نداد حالا میگم پولمو بده جواب تلفنمو نمیده امروز دیگه گوشیو خاموش کرده😢

منه بدبخت یه کاربر اینجا سرم کلاه گذاشت😥😥

من هم همین طور😅تو یه تاپیک گفت هیچی نداریم برای دخترم خوراکی بخرم یخچال خالیه.من هم یه مقدار زدم به کارتش.چندروز بعد تو یه تاپیک دیدم دروغ گفته یه تردمیل خریده بود داشت در مورد تردمیل از بقیه سوال میکرد.

مامی کیا ی سابق هستم 
خیلی ساله بچه دار نمیشم حدودا سه چهار ماه پیش یه کاربراینجا گفت باردارم بچمو نمیخوام میخوام بدمش بهز ...

ان شاءالله خودت باردار میشی.خداهم نمی ذاره پول شما از گلوش بره پایین

مامی کیا ی سابق هستم