2777
2789
۴۵متره سالونمون،میگن شکم و میده ولق میزنه ،درسته

اگر درجه یک باشه و گرید Aتاب نداره و لق نمیزنه 

اونایی که لق میزنن درجه دو و سه هستن گرید  Bو C 

در ضمن اجرا و نصب هم خیلی مهمه نیروی کار ماهر باشه و حتما از کلیپس و گوه و چسب کاشی  استفاده کنه 

شما الان خونتون یک دریکه،لق نزده،الان دارن کار میزارن،می ترسیم بعدالق بزنه و شکم بده

ببین مال ما 80 در 80 هست

ولی جایی دیدم و یک در یک بود لق نمیزنه 

مال ما یکیش لق میزنه 

فقط و فقط به تبحر کسی که اجرا میکنه ربط داره 

والبته به اینکه سرامیک درجه یک باشه و خودش تاب نداشته باشه 

البته معمولا درجه سه هم صافه ولی حالا این یکم جزیی تاثیر داره

❌🚫لایک نکنید🚫❌ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیرش پنج سانت بتون زدن و بعد دوقاب 

چرا ۵ سانت ساختمون اسکلت فلزه؟

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
اگر درجه یک باشه و گرید Aتاب نداره و لق نمیزنه  اونایی که لق میزنن درجه دو و سه هستن گرید &nbs ...

چسب کاشی نزدن،فقط دوقاب،زیرشم ماسه و سیمان،ولی ماهر بنظر میان

طبقه اول خیلی سرد میشه فقط روی سرامیک طبقات دیگه خوبه سیستم گرمایش از کف خیلی خوبه 

نه اشتباه نکنید  گرمایش از کف محض اشتباهه چون از شدت گرمای کف نمیشه رو زمین نشست مخصوصا تو مهمونیهایی که سفره پهن میشه و روی میز نیستن و موقع خواب فقط باید از تخت استفاده بشه و اینکه سرد و گرم شدن زیاد باعث میشه سرامیک کف لق بشه و از جاش دربیاد 

نه اشتباه نکنید  گرمایش از کف محض اشتباهه چون از شدت گرمای کف نمیشه رو زمین نشست مخصوصا تو مهمو ...

ما که رادیااتور داریم ولی گرمایش از کف هدر رفت انرژی داره 

اثر رو کفپوش هم داره 

ولی دیگه کسی رو زمین سفره نمیندازه با رو زمین بخوابه بالاخره فرش هم داره بشینه روش 

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
طبقه اول خیلی سرد میشه فقط روی سرامیک طبقات دیگه خوبه سیستم گرمایش از کف خیلی خوبه 

یه قسمتی گرمایش از کف داریم ولی از بهار که خاموش میکنیم تا پاییز بازم اونموقع ها سرد میشه آره طبقه اولیم پاهای بچه هامم درد میکنه 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است