2777
2789
من نمیدونم شما از کدوم شهرستان هستید که براتون این سن ازدواج جا افتادس اما توی تهران توی این سن درس ...

همون زایمان و ازدواجم بخشی از زندگیه 

متاسفم واسه طرز صحبتت

من الان ۲۲ سالمه و مجرد فک نکن تو سن کم ازدواج کردم ولی هر فردی هرجور که دوس داره زندگی میکنه

شما دوس داری دیر ازدواج کن 

یکی دوس داره زود تشکیل خانواده بده و دلیل بر بیکاری یا درس نخوندن نیس!!

همون ازدواج و تشکیل خانواده کلی زحمت داره و هر کسی از پسش برنمیاد

من نمیدونم شما از کدوم شهرستان هستید که براتون این سن ازدواج جا افتادس اما توی تهران توی این سن درس ...

ازدواج و به قول شما زاییدن برا خانما افتخاره!!

بانو مجتهده امین که حتی رساله نوشتن و چشم برزخیشون ثابت شده هم کنار ازدواج و زاییدن به اونجا رسیدن.

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم و الان درسم تموم شده وشاغلم 😁

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من ۱۹ ساله شدم باورم‌ نمیشه اصلا😥

هنوز حس میکنم بچه‌ام‌ این سن بهم نمی‌خوره☹

دوس ندارم به این سرعت سنم‌ بره بالا😧

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋
همون زایمان و ازدواجم بخشی از زندگیه  متاسفم واسه طرز صحبتت من الان ۲۲ سالمه و مجرد فک نکن تو ...

بخشی از زندگی باید در سن خودش اتفاق بیفته ، من روانشناس کلینیکم و در روز کلی مراجعه کننده داریم که خانومایی هستند که توی سن کم ازدواج کردنو زاییدن و بعدش خیانت میکننو پشیمونن از ازدواجشون ، روی تجربه و بدبختی کلی آدم که دیدم دارم میگم وگرنه تجربه شخصیه من یا شما چه ربطی داره به این بحث !!! کلا دارم میگم ازدواجه زود کار اشتباهیه ،ازدواج احتیاج به بلوغ فکری داره نه اینکه فقط لی لی لی عروس شد تموم شد ! بازم میگم من منظورم روستاها توی سیستان و باوچستان یا نمیدونم شهرستانای کوچیک نیستش منظورم شهرهای بزرگه مث تهران مشهد اصفهان 

وابساه به دنیا نباش 😊

وابسته به دنیا نیستم.

بزرگ شدن رو دوس ندارم

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋
بخشی از زندگی باید در سن خودش اتفاق بیفته ، من روانشناس کلینیکم و در روز کلی مراجعه کننده داریم  ...

۲۰ به بالا کودک همسری نیست 

و هر کس عقل داره و می‌تونه تشخیص بده می‌تونه زندگی رو اداره کنه یا نه