2777
2789
عنوان

دوسم دارع؟

294 بازدید | 28 پست

بچه ها میدونین چیه 

من با یکی تو رابطم ولی متاسفانه اولا خیلی برخورد بدی داشتم و گیر میدادم همش دعوا میکردم و اون هیچی نمیگف و باهام خیلی خوب کنار میومد و میگف تا تهش با همیم و...

بعدش ی بار امد گف دگ نمیتونیم باهم باشیم تموم کنیم 

منم قول دادم رفتارمو درست کنم و کردم 

خیلی صبور تر شدم ولی بازم حس میکنم سرده :((

نظری ندارم چون از دید من وارد رابطه شدن و رابطه داشتن مزخرف ترین کار یه ک ی شخص میتونه انجام بده😑ته ته تهش پوچه حتی اگ ازدواج صورت بگیره

کلا چرته

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخوادت :)  بیخیالش شو چرا باید همیشه تو 100 درصد خودتو بزاری وقتی اون هیچ تلاشی نمیکنه  ...

میدونی چیه من کنکورم دارم :(

اون آدم قبلی نیس 

مثلا در مورد ایندمون باهم حرف میزنیما و میگ کنارمه تا ابد ولی اون ی بار از دهنش در رفت گف با دوستم مشورت میکنم حس میکنم اون گفته اینطوری باشع 

نظری ندارم چون از دید من وارد رابطه شدن و رابطه داشتن مزخرف ترین کار یه ک ی شخص میتونه انجام بده😑ته ...

چرا اینطوری فکر میکنی

به گمانم ذهنیتی که آدم‌ها از خود برای هم به یادگار می‌گذارند، از همه چیز بیشتر اهمیت دارد. وگرنه همه آمده‌اند که یک روز بروند.
چرا اینطوری فکر میکنی

چرا اینطوری فکر میکنم؟چون تجربه دیدم،تجربه کردم،تحقیق کردم از تجربه ۲۰۰۰ نفر استفاده کردم تا بعد سالها ب این نتیجع رسیدم

روابط دوستی ته ته تهش پوچ پوچن حتی اگ ازدواج بکنن 

اگ پوچم نشن بازم ب درد نمیخورن

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

دوس دارم همین کارو بکنم  گفتم بزار کنکورمو بدم بعد :-(

همین الان بکن باو

پا بزار رو قلبتو احساساتت

گور پدرش

میدونی چیه من کنکورم دارم :( اون آدم قبلی نیس  مثلا در مورد ایندمون باهم حرف میزنیما و میگ کن ...

دقیقا منم امسال کنکور دارم 

منم دقیقا آدمی که باهاش درارتباطم دیگه سابق نیست حقیقتا این که تو سعی داری همه چیزو گردن خودت بندازی صبور تر باشی منم سعی دارم عادی مث قبل بالاش رفتار کنم ولی آدم نمیتونه همه چیو تو خودش بریزه اینا رو که تو داری تحمل میکنی یه جایی تو ادامه رابطتون خودشونو نشون میدن 

دخترام یعنی دنیام
چرا اینطوری فکر میکنم؟چون تجربه دیدم،تجربه کردم،تحقیق کردم از تجربه ۲۰۰۰ نفر استفاده کردم تا بعد سال ...

آها ،من فکر کردم کلا دیدت راجب ازدواج اینه 

به گمانم ذهنیتی که آدم‌ها از خود برای هم به یادگار می‌گذارند، از همه چیز بیشتر اهمیت دارد. وگرنه همه آمده‌اند که یک روز بروند.
دقیقا منم امسال کنکور دارم  منم دقیقا آدمی که باهاش درارتباطم دیگه سابق نیست حقیقتا این که تو ...

اره بعضی وقتا میگم تا کی هیچی نگم تا کی از حرفش دلخور شدم بهش نگم و تو خودم بریزم تا نره اونم همش کرم داره یا میگ کیس پیدا کن برام یا میگ من خیلی سخت پسندم تو با ارزشی ک ت رو انتخاب کردم اعتماد ب نفسش سقفو سوراخ می‌کنه 

میدونی خیلی بچه ست  همش دوس داره بریم بیرون خودشم با رفیق و رل رفیقش

امیدوارم یروز بفهمی هرچی رابطس تهش پوچه:)

انقد مرموزه ی رابطه ک حتی اگ قرار باشه دونفر بمونن تا ابد واسه هم یکی از طرفین میمیره😂