2777
2789
عنوان

چاقی صورت

967 بازدید | 14 پست

دوستان من قبلا صورتم تپل بود و بهم میومد ولی یکساله صورتم لاغر شده هر کی منو میبینه میگ چقد تپلی بهت میومد هرکاری میکنم دیگ صورتم تپل نمیشه چیکار کنم ک تپل بشه (اون موقع ها خودش تپل بود خودم کاری نمیکردم)قرص بگیرم یا چیزی هس خونگی بخورم تپل بشه

دلمو شکوندی خدا من ک هدیه قشنگتو دوس داشتم چرا آخه 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه قرص هایی هست توعطاری میفروشن نمیدونم اسمش چیه ولی فکرکنم کورتون داره صورتوچاق میکنه مثل دگزامتازو ...

عکارض بدی نداره؟

دلمو شکوندی خدا من ک هدیه قشنگتو دوس داشتم چرا آخه 😔
من ک از هر کی پرسیدم تو تاپیکا ج‌ندادن فک کنم بو‌میداد سوالم🤧 اگه راهکار دادن منم بلایک لطف ...

گلم دگزاصورت روتپل میکنه چون آب روزیرپوست میاره همچنین سیپروهپتادین عوارض که داره ولی استفاده طولانی مدتش من قبلاسیپرومینداختم تپل کردصورتموگونه هامونخصوصاالان باردارم نمیتونم استفاده کنم البته کلااشتهااورهم هستن

گلم دگزاصورت روتپل میکنه چون آب روزیرپوست میاره همچنین سیپروهپتادین عوارض که داره ولی استفاده طولانی ...

مرسی ک ج دادی زیبا

نمیخوام روبدنم تاثیر بزاره،میشه همچین چیزی؟

اندامم خوبه ولی صورتم کلا استخونیه.

خیلی سال پیش کپسول گیاهی از عطاری گرفتم صورتمو واقعا تپل کرد ولی خب هم مقطعی بود هم خودمم چاق شدم صورتم چاقتر🥴

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...
مرسی ک ج دادی زیبا نمیخوام روبدنم تاثیر بزاره،میشه همچین چیزی؟ اندامم خوبه ولی صورتم کلا است ...

بعضی ازروغن هاهست که باهاش صورت ماساژمیدی ولی زیادچاق نمیکنه قرص هام اشتهااوره تقریبابدنم چاق میکنه سیپروودگزا اول صورتوچاق میکنن بعدبدن ولی بازبدنوهم چاق میکنن مگه اینکه بری چربی تزریق کنی صورتتو

بعضی ازروغن هاهست که باهاش صورت ماساژمیدی ولی زیادچاق نمیکنه قرص هام اشتهااوره تقریبابدنم چاق میکنه ...

ب فکر تزریق افتادم ولی میترسم ضایع باشه و قلمبه سلمبه بشه صورتم🤪

دکترا هم ازشون مشاوره بگیری میگن خیاااالت راحت طبیعیه طبیعی درست میکنم ک مشخص نباشه.

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...