2777
2789
عنوان

بیاید مشاعره 😍❤️

542 بازدید | 101 پست

خیلی شعر بلد نیستم حالا بیاین شروع کنیم ببینیم چی میشه 😂 

گهش جنگ با عالم خیره کش/گه از رنجت شوریده رویش ترش 

ش بدید 

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃

شبي مجنون به ليلي گفت کاي محبوب بي همتا         تو را عاشق شود پيدا ولي مجنون نخواهد شد

اسم پسرک تو پروفایلم حنظله هست. توصیف خالق این تصویر درباره امضای کاریکاتوریش شنیدنیه... حنظله امضای من است. هر کجا میروم یا در هر ملاقاتم همه از او میپرسند. من در یک گرداب این کودک را متولد کردم و بعد به مردم تقدیمش کردم. اسم او حنظله است و به مردم قول داده تا جز حقیقت نبیند و نگوید. من او را به شکل کودک نا زیبایی رسم کردم. موهایش شبیه جوجه تیغی است. حنظله چاق نیست، شاد نیست، آرام نیست، و هرگز شبیه کودکان نازپرورده هم نمیباشد او پا برهنه است؛ مانند تمامی کودکان مهاجر به اردوگاه ها. او برای من یک نشانه است که مرا از ارتکاب هر اشتباهی باز میدارد. دستان او در پشت سرش به هم جفت شده اند که شاید نشانی از عدم پذیرش باشد.

شب عاشقان بی دل چه شبی دراز باشد

تو بیا کز اول شب در صبح باز باشد

از گوگل درآوردم🥴

تمام میشود و آفتاب میتابد غمی نبوده به عالم که ماندنی باشد...💚🕊❤️سعدیا! خوش تر از حدیث تو نیست تحفه روزگار اهل شناخت آفرین بر زبان شیرینت کین همه شور در جهان انداخت♡هر وقت اشعار سعدی رو میخونم به جمله《ایرانی بودن با همه مصیبت ها به زبان پارسی اش می ارزد》ایمان میارم نام کاربریم ونون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

شب عاشقان بی دل چه شبی دراز باشد تو بیا کز اول شب در صبح باز باشد از گوگل درآوردم🥴

ما ز هر صاحب دلی یک شمّه کار آموختیم

ناله از نی،گریه از ابر بهار آموختیم

اونی برندس که داره لذت میبره از هر 
شبي مجنون به ليلي گفت کاي محبوب بي همتا         تو را عاشق شود پيدا ولي مجنون نخ ...

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

تمام میشود و آفتاب میتابد غمی نبوده به عالم که ماندنی باشد...💚🕊❤️سعدیا! خوش تر از حدیث تو نیست تحفه روزگار اهل شناخت آفرین بر زبان شیرینت کین همه شور در جهان انداخت♡هر وقت اشعار سعدی رو میخونم به جمله《ایرانی بودن با همه مصیبت ها به زبان پارسی اش می ارزد》ایمان میارم نام کاربریم ونون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

شب عاشقان بی دل چه شبی دراز باشد تو بیا کز اول شب در صبح باز باشد از گوگل درآوردم🥴

دست طمع چو پیش کسان میکنی دراز

پل بسته ای که بگذری از آبروی خویش

نظیری نیشابوری

ما ز هر صاحب دلی یک شمّه کار آموختیم ناله از نی،گریه از ابر بهار آموختیم

اخرش داله که😄به اشتباه انداختمتون🤦‍

دیروز مسیر قصه‌هام یه جاده بود به خورشید امروز یه بی‌راهه شده به شوره‌زار تردید آخرین حرفتو شررو کر ...

مرگ عاشق تلخ تر از کام زهر آلود اوست

از هلاک کوهکن یارب چه بر شیرین گذشت؟

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

چه جالب😂

چشم دل باز کن تا جان بینی 

آنچه نادیدنی است آن بینی

اسم پسرک تو پروفایلم حنظله هست. توصیف خالق این تصویر درباره امضای کاریکاتوریش شنیدنیه... حنظله امضای من است. هر کجا میروم یا در هر ملاقاتم همه از او میپرسند. من در یک گرداب این کودک را متولد کردم و بعد به مردم تقدیمش کردم. اسم او حنظله است و به مردم قول داده تا جز حقیقت نبیند و نگوید. من او را به شکل کودک نا زیبایی رسم کردم. موهایش شبیه جوجه تیغی است. حنظله چاق نیست، شاد نیست، آرام نیست، و هرگز شبیه کودکان نازپرورده هم نمیباشد او پا برهنه است؛ مانند تمامی کودکان مهاجر به اردوگاه ها. او برای من یک نشانه است که مرا از ارتکاب هر اشتباهی باز میدارد. دستان او در پشت سرش به هم جفت شده اند که شاید نشانی از عدم پذیرش باشد.

دیروز مسیر قصه‌هام یه جاده بود به خورشید امروز یه بی‌راهه شده به شوره‌زار تردید آخرین حرفتو شررو کر ...

دهانت غنچه چشمت نرگ و رخ لاله حیرانم

که در یک شاخ چون پیدا شد این گلهای گوناگون؟

چه جالب😂 چشم دل باز کن تا جان بینی  آنچه نادیدنی است آن بینی

یا رب نظری بر من سرگردان کن

لطفی بمن دلشده ی حیران کن