2777
2789
عنوان

مشکل روحی روانی شدید دارم😭

2916 بازدید | 17 پست

خودمو از همه کمتر میبینم بشدت اعتماد به  نفسم پایینه و زودرنجم و زود عصبانی میشم.باید چکار کنم کجا برم 😭😭😭😭😭میخوام خودکشی کنم فقط

من یه دختر ۲۲سالم با مشکلات عصبی بسیااار اختلال استرس اختلال دوقطبی و اختلال شخصیت مرزی و وسواس فکری دو هفته هم بخاطره خودکشی بیمارستان بستری بودم الان بهترم اما خب باید خودت تلاش کنی وگرنه دارو ک مسکنه قطع بشه باز استرس بگیری حالت بد میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشاوره بایو بشی شما،خودکشی چرا اخه

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....

به نظرم حتما با یه مشاور خوب صحبت کن زودرنج بودن چیز بدی نیست بخشی از شخصیته مثلا من خودم واقعا پذیرفتم که شخصیت بسیار حساسی دارم به بقیه هم میگم که حواسشون به برخوردشون باهام باشه

نمیدونم کی هستی اسی و کجایی ولی عاشق اسمتم☺ منم قرار بود اسمم نازنین باشه فک کنم از راه دور خیلی دوستت دارم خونم جوش میخوره روت😉❤✋

یا خودت خیلی خودتو مقایسه میکنی یا دیگران مقایسه میکنن و به خاطر همینه خودت رو کم میبینی 

باید به این فکر کنی که هر گلی ک وجود داره متفاوته و حتی اثر انگشت ها هم یکی نیست :)

تو داخل نوع خودت بهترین هستی ♥️

اولین راهکار اینکه حتما پیش یک تراپیست برو 

ولی چرا فکر میکنی با خودکشی همه چیز درست میشه؟

تا حالا به این فکر کردی که چرا زود رنجی ویا مسائل دیگه داری و منبعشو پیدا کنی؟

برای انجام چیزهایی که نداشته ای باید کارهایی را انجام دهی که قبلا هرگز تجربه نکردی🤩🥰

سلام عزیزم نگران نباش طبیعیه برای بعضیا.افسردگی رو همه داریم منتها در افراد مختلف به شیوه های مختلف وزمانهای خاصی بروز میکنه.از دست دادن عزیزان یا موارد دیگه.و بعضی خانمها از چندروز قبل از عادت ماهانه.سرگیجه وسردرد و....احساسات خیلی منفی و.....اما باید ایمان داشته باشی که زودگذرن ونباید خودتو ببازی.صلوات وقرآن و...خداییش آدم آرامش میگیره ناخوداگاه.