2777
2789
عنوان

کمکم کنید ❤️❤️

63 بازدید | 13 پست

بچه ها من ی دوست داشتم باهم خییییلی صمیمی بودیم یعنی اصلا دوست های جون جونی بودیم بخاطر اینکه اون رفت با یکی دیگه و منو اون یکی دوستش رو رها کرد و رفتارش را ی جوری که مثلا حرف میزنی باهاش ی دفه ضایعت می‌کنه کرد و کلا اون شد دوست جون جونیش که اصلا ما دوتا که دوستای صمیمیش بودیم و دوستای قدیمیش بودیمو فراموش کرد ..  الان حدود دو سه ماهه حرفی نداریم بزنیم سر این موضوع هم چندین بار بحثش کشیده شد . قبل از این دعوا ها برا من برای تولدم هدیه آورد و الانم که قهریم منم(( مجبورم))هدیه  ببرم که جبران کنم چون متن تبریک فرستاد برام به نظرتون براش بفرستم ؟ اگه فرستادم و سنگ رو یخم کرد چی؟ واقعا هنوزم دوست دارم رابطه مون برگرده با اینکه چند بار دلمونو شکونده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا میفهمم  من خیلی باهاش صمیمی بودم که حد نداشت  ولی اون مثل دوست شما رفتار خوبی با م ...

اونم منو بلاک کرده بود و اون یکی دوست بیشعورش . 

بعد یکی از بچه ها آمد گفت بهش بگید بازش کردم 

نظر من اینه باهاش کات کنی من توی رابطه ای بودم که مدام خودمو جلوش کوچیک میکردم  کات کن بلاکش ...

اخه همش تو فکرم. چند شب بود مداوم خواب می‌دیدم باهم دوستیم هنوز . نمیدونم چیکار کنم .‌‌اصلا از یادم نمیره