2777
2789
عنوان

هرکی اهل شمال کشور هست بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 41 پست

نوشهری ام

دریاچه ارواح_سیسنگان_نمک ابرود و... 

*امضای هرکس مربوط به خودشه،امیدوارم اینو درک کنید*       نه میبخشیم،نه فراموش میکنیم   اثر ظلم محال است به ظالم نرسد🕊         پروفایلم عکس حنانه عزیزم،قهرمانم💚       بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی؟!     وای از آن روز که کینه حکم رانی کند!     هر وقت تازه عروسمان به بالین همسرش برگشت،هروقت محمدرضا دوباره دخترش را در آغوش کشید و هروقت حسینعلی فارغ التحصیل شد   زندگی عادی جریان پیدا میکند...       **به قول خودتون حلال نمیکنم اگر به خاطر امضام گزارش بزنی(که زدی)**               اگر جوابتون رو کوتاه میدم ناراحت نشید،خوب بلد نیستم🥴           یکروزی باران میبارد،آرام آرام میشوید غمها،ساحل میگیرد رنگ دریا،این نیز بگذرد... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گرگانم. هوا خوبه ولی خب مازندران خوشگل تره.

نوشهر و تنکابن مخصوصاً 

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

گرگان برو جنگل نهارخوران جنگل قرق آبشار علی آباد روستای زیارت و اسکله بندر ترکمن و ...یه عالمه جنگل و دشت و صحرا داره  

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  

قلعه رودخان

اکواریوم فانتاستیک انزلی )کلی بازار و پاساززژ بزررررررگ کنارشم هست)

شهرداری رشت

بستنی خمام

دریاچه گیسوم

ارتفاعات ماسال

جنگل خرماسیسکو 

بام لاهیجان

ساحل چمخاله و رودسر

جنگل جواهر دشت هرچی جلوتر بری بهتر میشه

شهربازی وتله کابین و پاساژ ایران کتان رامسر

شهربازی و تله کابین نمک ابرود

چالوس

متلقو و پاساژهاش