2777
2789
عنوان

بچم مرد (:

| مشاهده متن کامل بحث + 8123 بازدید | 127 پست
مخصوصا اینکه من باشوهرم فامیلم .بهش گفتم ژنتیکی ک نیس درجوابم گفت احتمالا گفتم یعنی حدس نمیزنی شاید ...

به خدا من جای تو بودم شرفشو می‌بردم  

خیلی تحملت زیاده 

بگو سواد نداری غلط کردی نظر میدونی با روح و روان زن باردار بازی میکنی 

یا فاطمه الزهرا ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موقع پلو به پلو اول بلند شم بشینم  از چه ماهی به بعد باید مراقب باشم ؟

از ماهی ک دیگه گنده میشی ک خودتم نمیتونی🤣🤣🤣🤣

الانم اروم اروم پهلو ب پهلو بشو 

من از ماه هشت دیگه نمیتونستم دراز کشیده پهلو ب پهلو بشم بعد مجبور میشدم مینشستم😁😅

از ماهی ک دیگه گنده میشی ک خودتم نمیتونی🤣🤣🤣🤣 الانم اروم اروم پهلو ب پهلو بشو  من از ماه ه ...

من یه عادت بد دارم اینه که مدام طاق باز میخابم میگن برا بچه بده 🤦🤦

یا فاطمه الزهرا ❤️
من یه عادت بد دارم اینه که مدام طاق باز میخابم میگن برا بچه بده 🤦🤦

وقتی نتونی دیگه نمیخوابی

منم همونجوری میخوابیدم از هفته بیست دیگع خروپف میکردم شوهرم بیدارم میکرد مجبور میشدم ب پهلو بخوابم🤪🤪

وقتی نتونی دیگه نمیخوابی منم همونجوری میخوابیدم از هفته بیست دیگع خروپف میکردم شوهرم بیدارم میکرد م ...

به شوهرم بگم حواسش بهم باشه طاق باز شدم یه لگد بهم بزنه 😐😐😐

یا فاطمه الزهرا ❤️

خدا صبرت بده عزیزم امیدوارم آرامش بگیری 

اما به نظرم اینکه اینجا عنوانش کردی درست نیست بلاخره اینجا فضایی برای مادرای بارداره 

مادر تو ابن دوران به اندازه کافی استرس داره این تاپیک ها تشدید کننده ان

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰
سقطی که تو خون ببینی کجا و منی که جنازه بچمم دیدمم بندنش سفید شده بود  انگار خون نرسیده بود انگ ...

کاش نشونت نمیدادن ..اینجوری اصلن نمیتونی فراموش کنی

ولی خودت سعی کن فراموش کنی اینجوری خودت اذیت میشی و افسردگی میگیری

من بچم ک بدنیا اومد ن گریه ایی کرد ن عطسه ایی هیچی یه لحظه حس کردم مرده..خیلی سخته خدا بهت صبر بده

بند ناف درو گردنش پیچیده بود باعث شد اکسیژن به مغزش نرسه😭

آخی عزیزم خدا کمکت کنه واقعا برای پدر و مادر خیلی سخته بچه مریض باشه هیچ کاری هم نتونن انجام بدن.ان شاءالله برای بچه بعدی اقدام کنید حداقل برای روحیه تون خیلی بهتره مخصوصا وقتی شیرین کاری می کنه و شما ذوق می کنید.

مامی کیا ی سابق هستم