2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو سایتای خارجی خونده بودم موارد نادری هست که با اینکه همو دوست دارن ولی ممکنه یه وقت خیانت کنه یکیشون، اینجور روابط اصولا دوباره درست میشه

ولی به نظر من تو عشق واقعی (نه عشقی که از سر هوسه) خیانت به هیچ عنوان وجود نداره

اونی هم که قربون صدقه ی آدم میره ولی خیانت میکنه تموم حرفاش از سر هوسه

خیانت توجیهی نداره این بهونه ی آدمای خیانتکاره که با این حرف هم تورو نگه دارن هم آدمای دیگه . چجوری بگم، دیدی گوشیت باید ازش بکآپ بگیری برای روزی ک ممکنه اطلاعات گوشیت پاک بشه؟اونام همینن

فاصله اش اینه که اسمش عشق نیست، عشق مقدسه و به خودی خود پاکه و پاکی میاره غیر این اسمش عشق نخواهد بو ...

البته اگر بخواهیم درست به عشق نگاه کنیم ، حاصل و میوه عشق باید بشه آزادی یعنی عشقی که شرطی باشه و آزادی توش نباشه عشق نیست ، خط زدن من و درک کردن طرف مقابل دوست داشتن اون همونطوری که هست نه اونجوری که من میخوام 

تو سایتای خارجی خونده بودم موارد نادری هست که با اینکه همو دوست دارن ولی ممکنه یه وقت خیانت کنه یکیش ...

نمیشه قضاوت کرد ، مسیری که طرف مقابل ازش اومده چیزهای که بر اون گذشته و ناخوداگاهی که براش ایجاد شده ذهنیت یا همان ایگو چگونه نقش بسته و چه خواسته های ازش داره 

خیانت توجیهی نداره این بهونه ی آدمای خیانتکاره که با این حرف هم تورو نگه دارن هم آدمای دیگه . چجوری ...

چندین جا خوندم که مرد هیچ وقت عشق اولشو که بدون استرس و ترس آزادانه باهاش بوده فراموش نمیکنه و ارزشش براش خیلی زیاده با وجود اینکه شاید برای تفریح یا تنوع یه رابطه کوتاه با یه خانم برقرار کنه دلیل بر اینکه خانمش و محبتها زحماتی که کشیده فراموش کنه نمیشه ، البته خب ما اینجوری نیستیم من چون خودم نمیتونم همزمان دونفرو تو دلم داشته باشم یه فکر کنم نمیتونم بپذیرم که مردم همزمان با دو نفر باشه