به کسایی که خونه از خودشون دارن خونشون قشنگه وسایلشون قشنگه خیلی حسودیم میشه خیلی حسرت میخورم میگم کاش منم همچین زندگی داشتم میتونستم همچین زندگی داشته باشم و بنا به دلایلی ندارم این خیلی اذیتم میکنه.البته خونه ای که الان داخلش زندگی میکنم نوساز و مرتبه ولی اجاره ایه وسایلمون از همه چی بهترین گرفتیم ولی نتونستیم کامل بخریم خونمون یه چیزایی کم داره خیلی غصه میخورم وقتی خونه زندگی مرتب بقیه رو میبینم
خیلیا حسرت زندگی منو میخورن من حسرت ی آپارتمات نقلی اجاره ای با یه همسر مهربون و دو سه تا بچه و عشق و ارامش و احترام و ...
هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی! عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره ولی از دلم خبر ندارن من بخاطر همین حسرت خوردنای بقیه خیلی وقتا روز خوش نداشتم مثلا وقتی شاغل شدم انقد فامیل گفتن و گفتن که من یک سال تمام مریض بودم
خیلی بده واقعا این حسو داشتن لااقل سعی کن بروز ندی که اون شخص بفهمه چون ناراحت میشه من یه زن عمو دارم همین مدلی هر وقت میاد خونمون یکسره به درودیوار وسیله ها نگاه میکنه یا آه میکشه خوب واقعا خیلی زشته دیگه چون از باطن زندگی مخبر ندارن که چقدر قرض واینا داریم وفقط ظاهرو میبینن یا همیشه میگه خوشبحال اون یا میگه من حسرت زندگی بقیه رو میخوریم یا اینایی که تازه جهاز خریدم یکی نیس بگه آخه زن ۳۵ ساله خودتو با دختر ۲۰ ساله یکی میکنی