2777
2789
عنوان

من به خونه زندگیه همه حسودیم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4089 بازدید | 134 پست
غم نبینی قربونت برم ممنون🌹  ازخدابیامرزندارم.  ازهمسرسابقم یه پسردارم که پیش پدرشه

فدات بشم خدا برای هم حفظتون کنه الهی 😗😗😗

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

غم نبینی قربونت برم ممنون🌹  ازخدابیامرزندارم.  ازهمسرسابقم یه پسردارم که پیش پدرشه

یعنی الان تنها زندگی میکنی؟

چن وقته فوت شده 

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی الان تنها زندگی میکنی؟ چن وقته فوت شده 

بله عزیزم خونه ای که خدابیامرزبه عنوان مهریه برام خریده بودالهی من قربون خاکش بشم😔 

چن ماهی میشه ازسالگردش گذشته💔

Dunyada olumden baskasi yalan
قربونت برم گلم امااون موقع شرایط نگهداریشونداشتم الآنم منومادرخودش نمیدونه حقم داره😔

ای جان دلم عزیزم

همون ک سالم و سلامت باشه و خوشبخت بذار هرجا باشه اول و اخرش ک ازدواج میکنن و میرنو پدرمادرو ول میکنن گلم دنیا همینه غصه نخور  سرش سلامت باشه 

گفتی چند سالشه چند وقته ندیدیش

بله عزیزم خونه ای که خدابیامرزبه عنوان مهریه برام خریده بودالهی من قربون خاکش بشم😔  چن ماهی م ...

دمش گرم روحش شاد باشه باز یسقفی داری محتاج هرکسو ناکسی نشی 

خاکش بقای عمر شما باشه

خداصبرو ارامش بهت بده گلم

ای جان دلم عزیزم همون ک سالم و سلامت باشه و خوشبخت بذار هرجا باشه اول و اخرش ک ازدواج میکنن و میرنو ...

وقتی سه سالش بودجداشدیم الان 12سالشه یه مدتی دیدمش اماوقتی که کمی بزرگ شدوفهمیدنمیتونم نگهش دارم ازم زده شد

دمش گرم روحش شاد باشه باز یسقفی داری محتاج هرکسو ناکسی نشی  خاکش بقای عمر شما باشه خداصبرو ار ...

تاعمردارم خوبیاشوفراموش نمیکنم بزرگترین معجزه زندگیم بود که منوازدست اون پدرظالم وخونش نجاتم داد😔

وقتی سه سالش بودجداشدیم الان 12سالشه یه مدتی دیدمش اماوقتی که کمی بزرگ شدوفهمیدنمیتونم نگهش دارم ازم ...

ای جانم اما تومحبتتو بکن برمیگرده اصلا کنار نکش 

ببچه محبت کن بزرگ ک بشه درکت میکنه حق میده اصلا غصه نخور

شوهر سابقت ازدواج کرده؟

تاعمردارم خوبیاشوفراموش نمیکنم بزرگترین معجزه زندگیم بود که منوازدست اون پدرظالم وخونش نجاتم داد😔

جان دلم نور بقبرش بباره

همیشه همینه بخدا هرچی ادم خوبه خدابرمیداره میبره

خوبا رو زمین نمیمونن 

بنظرم حسادت گاهی طبیعیه و اینکه به بهانه غرور خودتو گول بزنی که حسودیم نمیشه به مرور روحت آسیب میبین ...

حسادت نکنیم روحمون آسیب میبینه یا مغرور باشیم دقیقا کدوم 😅به نظرم حسادت اصلا اصلا طبیعی نیست 

لا إله إلّا اللّه
2790
2778
2791
2779
2792