2777
2789
عنوان

اانتخاب اسم

867 بازدید | 16 پست

دوستان بین اسمهای کارن میران رستان برای پسرم گیر کردم میشه لطفا نظر بدین

تعداد رای : 28
نظرسنجی
میران
3
10%
رستان
5
17%
کارن
20
71%

کارن

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میران از نظر لغتی بده 

رستان با رستا اشتباه میشه و همش باید توضیح بدی

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

میران آدمو یاد مردن و مرگ و میر میندازه 

اصلا نذار

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
میران اصلا نذار  توش میر داره  انرژی منفی  یعنی در حال مردن . بنظرم کارن خیلی زیب ...

میران یعنی امیران بزرگان چه ربطی به مردن داره؟

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
میران اصلا نذار  توش میر داره  انرژی منفی  یعنی در حال مردن . بنظرم کارن خیلی زیب ...

نه اتفاقا میر از بالاتر میاد یعنی مقامی بالاتر .منفی نیست اسمیه ک توی عربا و ترکا هم استفاده میشه.

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
کارن به معنی شجاع و جنگجو  میران به معنی شاهانه و بزرگ خاندان  رستان به معنی آزاد ...

کارن اما یکم تکراریه اگه برات تگراری بودنش مهم نیست بزار

اگه مهمه رستان بزار

انشالا همیشه سالم و سلامت باشه پسرت❤

میران یعنی امیران بزرگان چه ربطی به مردن داره؟

بله معنای امیران داره 

میتونه معنی میر بمعنای سید هم بده . 

اما اولین چیزی که مخاطب توی ذهنش  میاد هم مهمه ‌‌ 

کلا چرا آدم باید روزه ی شک دار بگیره 

بچه باید از اسمش حس خوب بگیره .

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
رستان و کارن قشنگن اما کارن آسون تره بیشتر جا افتاده  میران هم معنیش میدونم خوبه اما ار نظر لف ...

منم حرفم همینه یعده پریدن سرم 

خب طرف اومده نظرسنجی 

باید نظرمون رو بگیم بتونه در نهایت جمع بندی کنه تصمیم بگیره دیگه

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
2790
2778
2791
2779
2792