بچه ها داداشم پنج سالشه هی میگه گوزو بعد گفتم میدونی معنیش چیه گفت نه بعد رفت تو کوچه هی از دیشب گوز میزنع میخنده تازه یادش گرفته براش جالبه آبرومون رو پیش مهمونا برد چه کار کنم
مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎 دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
اسمان چشم او،آیینه کیست/ آن که چون آیینه با من روبرو بود/ درد و نفرین ،درد ونفرین بر سفر باد/ سرنوشت این جدایی دست اوبود/ ای شکسته خاطر من، ارغوانت شادمان باااد/ ای دلت خورشید خندان، نو بهارت ارغوان باد/
شما کا ی نکن کم کم ازسرش میره فقط وقتی این کاررومیکنه شما نخندید ک خوشش بیادکم کم فراموش میکنه
یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه : اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،، اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،، اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،، بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
بهش بگید از کارش چقدر خجالت کشید پیش مهمونا بخاطر این کارش اگه از آمدن مهمان خوش حال میشه بهش بگید دیگه خونه ما نمیاد هیچ کس بخاطر رفتار تو و سعی کنید وقتی پیشنهاد میده که ببریدش بیرون بگید نمی توانیم چون بی تربیت هستی