2821
2789

والا یه پسره قبلن برام گرفته بود 

چند بار یعنی 

وابستگی دلتنگی و اینا رو داشتم

بعد خودش گذاشت رفت خواست برگرده ولی مغرور بود می خواست من برم التماسش کنم باز واسم گرفت ایندفعه اشتباه زده بود طپش قلب شدید داشتم خیلی بد بود 

همش دروغه وكاربسياراشتباهى هست

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بار اول برگشتی؟

باره اول رو وقتی گرفت که با هم بودیم یه جوری انگار زبونم قفل شده بود نفهمیدم چجوری رفتم تو رابطه! بعدش هم کشته مرده اش شدم بدجور حتی وقتی رفت اثر طلسم تا مدت ها روم بود ولی بار دوم که درست حسابی جواب نداد وقتی گرفت که خودش رفته بود 

البته من باطل کردم 

یا مثلا یه دختره بود دعا می زد ما رو سرد می کرد

شاید برا همین جواب نداده درست و حسابی

شمع تراپی چیه برگشت؟

اره من یبارطلسم محبت براش گرفتم که خودم بشدت مشکل اعصاب پیداکردم بعداون قضیه خیلی ترسم نسبت به همه چی زیاد شد فکرکن حتی یه حموم رفتن ساده روهزارجورفکرمیکردم ولی اصلاموثرنبود بعد۷ماه ازجدایی پیش یه خانومه که دوستم میشناخت گفتم برام شمع تراپی بازگشت انجام بده ۱۰روز انجام دادبعداینکه تموم شد ۹روز بعدش خودش پیام داد البته اینا مال خیلی وقت پیشه الان ماازدواج کردیم براچندسال پیشه

باره اول رو وقتی گرفت که با هم بودیم یه جوری انگار زبونم قفل شده بود نفهمیدم چجوری رفتم تو رابطه! بع ...

شاید 

ببین منو این آقا هم ۱۷ روزه حرف نزدیم بلاکم کرده تا جایی که می‌دونم به غرورش برخورده گفت بیا ببینمت کادو تو پس بدم 

منم که معذرت خواهی کردم گفت نوش دارو بعد مرگ سهراب ولی می‌دونم که لج کرده

اره من یبارطلسم محبت براش گرفتم که خودم بشدت مشکل اعصاب پیداکردم بعداون قضیه خیلی ترسم نسبت به همه چ ...

خوشبخت بشید ایشالا ۷ ماه جدا بودید وای من میترسم بگه همه چی تموم دیگه نتونیم بهم برسیم چقد دادی برا شمع تراپی

شاید  ببین منو این آقا هم ۱۷ روزه حرف نزدیم بلاکم کرده تا جایی که می‌دونم به غرورش برخورده گفت ...

ببین سرچ کن معجزه بازگشت معشوق نی نی سایت 

یه عده از بچه ها جواب گرفتن 

انجام بده شاید اومد

ببین سرچ کن معجزه بازگشت معشوق نی نی سایت  یه عده از بچه ها جواب گرفتن  انجام بده شاید ا ...

والا طلسم گرفتم قرارع امروز بگیرمش ت. شهر خودمون یه سید داد نمی‌دونم جواب میده یا نه خیلی ناامیدم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز