eliiiiiiii77 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 517 عنوان سر صبحی 149 بازدید | 3 پست بچه ها من سرگیجه زیاد دارم حالت تهوع هم دارم برای بعد از سقط یا ن دلدردم هنوز دارم اومدم نوشتم ببینم میدونید برای چیه همش سرفه هم میکنم دلمو شکوندی خدا من ک هدیه قشنگتو دوس داشتم چرا آخه 😔 1402/01/17 | 08:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاقد_نام_مستعار عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 26126 من رشتم چیز دیگه ست ولی خواهرم که پزشک هست یک بار می گفت معمولا آدم تو دوران بارداری خون از دست میده، شاید به خاطر کم خونی باشه چون جنین از خون مادر تغذیه می کنه ولی بازم بری دکتر بهتره نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈
eliiiiiiii77 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 517 من رشتم چیز دیگه ست ولی خواهرم که پزشک هست یک بار می گفت معمولا آدم تو دوران بارداری خون از دست میده ... اره خیلی خون اومد ازم دکتر گف باید سقط بشه خودت سقط کنی بهتره دیگ کلی ازم خون اومد نمیدونم جنین رف یا ن چون هنو خون داره میاد ولی بدون لخته دلمو شکوندی خدا من ک هدیه قشنگتو دوس داشتم چرا آخه 😔
فاقد_نام_مستعار عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 26126 اره خیلی خون اومد ازم دکتر گف باید سقط بشه خودت سقط کنی بهتره دیگ کلی ازم خون اومد نمیدونم جن ... پس به نظرم بهتره چکاپ پزشکی بشین که یه وقت فریتین خون تون پایین نیومده باشه نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈