2777
2789
عنوان

آفت زده

139 بازدید | 9 پست

سلام باردارم سرماخوردم فکر کنم از تب

روی زبونم و سقف دهنم پره آفت شده خیلی درد میکنه حتی روی لوزه هامم زده چیکار کنم 

تخم شربتی روش گذاشتم و خوردم یکم

با رب انار شستم 

خوب نشده

گر نگهدار تو آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 💖خدایا خودت مواظب تو دلیم باش 🤰به خودت سپردمش صحیح و سالم بغل بگیرمش 😍 جان مادر خیلی دوستت دارم فرشته قشنگم
ماست بخور

ماست و خیار خوردم فایده نداره 

گر نگهدار تو آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 💖خدایا خودت مواظب تو دلیم باش 🤰به خودت سپردمش صحیح و سالم بغل بگیرمش 😍 جان مادر خیلی دوستت دارم فرشته قشنگم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ماست و خیار خوردم فایده نداره 

یه دارویی هست مثل ژل هست اسمش هست آفتین..روی محل آفت میزاری بعد ۲۰ ثانیه برمیداری.چون خوراکی نیست فکرنکنم واسه بارداری ضرر داشته باشع.بازم ا ز دکترت بپرس

عزیزم برو یه دکتر دهان و دندان

منم چندسال پیش این اتفاق برام افتاد یه دهانشویه بهم داد که باید بعد از هربار مسواک زدن اونو استفاده مبکردم حدودا ۳ دقیقه .

برای کاهش درد هم قبل هر وعده غذایی شربت دیفن هیدرامین رو اگه اشتباه نکنم گفتن قرقره کنم و داخل دهان یکم نگه دارم .

یه دارویی هست مثل ژل هست اسمش هست آفتین..روی محل آفت میزاری بعد ۲۰ ثانیه برمیداری.چون خوراکی نیست فک ...

چون ته زبونم و لوزه هامه امکان قورت دادنش زیاده 

عزیزم برو یه دکتر دهان و دندان منم چندسال پیش این اتفاق برام افتاد یه دهانشویه بهم داد که باید ...

سلام، کپسول تتراسایکلین رو باز کن، پودرشو با گوش پاک کن بذار رو آفت ها، آمپول نوروبیون یا b12 بزنی کمتر مبتلا به آفت میشی.