2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه واقعی باشه واقعا عالیه علت دقیق تول رو نمیدونم اما واقعا خیلی کمک کننده هستن

اون چیزی که شما میگی مشکل لوزه‌س که باید بری دکتر و بعضی وقتا با یه عمل سرپایی حل میشه. یه بار اول بگیری تا آخر عمرت باید بگیری. مرد پنجاه ساله سراغ دارم ماهی یه بار میره تول میگیره ولی حاضر نیست یه بار تشریف ببره دکتر

اون چیزی که شما میگی مشکل لوزه‌س که باید بری دکتر و بعضی وقتا با یه عمل سرپایی حل میشه. یه بار اول ب ...

دکترا چون این چیزا سرشون نمیشه اعتقاد ندارن با اینکه عکس سی تی اسکن ام آر آی سونوگرافی آندوسکوپی همرو دیدن میگفتند نه همه چیز سالمه و چیزی مشخص نیست تا اینکه یکی تونست با لمس ساده استخوان رو تشخیص و دربیاره .... آدمی که تول میگیره فقط میدونه این چیزارو درک کنه

تهران هستن ایشون؟

چه طرز فکری!! دکترا چیزی سرشون نمیشه ولی تولگیر میشه😅

نه اصلا سرشون نمیشه یک بار تول بگیرید متوجه میشید چی میگم 

من چند سال پیش واسه تول که رفتم خانمه از گلوش اش استخوان ماهی دراورد میگفت سه چهار تا دکتر گوش و حلق و بینی رفتم نفهمید 

والبته این رو بگم ایشون که کار تول  انجام میدادن پزشک هستند پزشک عمومی از دانشگاه تهران و پزشک متخصص طب سنتی از دانشگاه ایران که اینکار  انجام میدادن حتی رییس بیمارستانی در شهریار هم کار تول انجام میدن

متاسفاته یک سریا که تول میشن این چیزارو بهتر درک میکنن