2777
2789
عنوان

تا حالا شده که...

104 بازدید | 12 پست

تا حالا شده که از توجه زیادی اذیت بشید؟ من خودم از اهمیت زیاد دارم اذیت میشم فقط میخوام تنها باشم و از توجه بقیه فرار میکنم

با این #ماه که هنوز هم این شهر را تحمل میکند؛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی ادم خیلی اذیت میشه 

بی توجهی زیاد هم ادمو اذیت می‌کنه اما خب بستگی داره توجه زیاد هم از طرف کی باشه و منظور از توجه چی باشه

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

بی توجهی زیاد هم ادمو اذیت می‌کنه اما خب بستگی داره توجه زیاد هم از طرف کی باشه و منظور از توجه چی ب ...

کاملا منطقیه هر چیزی باید اندازه باشه ولی توجه از طرف خانواده خیلی ادمو تحت فشار میزاره

کاملا منطقیه هر چیزی باید اندازه باشه ولی توجه از طرف خانواده خیلی ادمو تحت فشار میزاره

اها خب خانواده فرق داره فکر کنم منظورت از توجه بیشتر گیر دادن باشه چون بیشتر خانواده ها تعصب و محدودیت رو میگن نگرانی و توجه

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

اها خب خانواده فرق داره فکر کنم منظورت از توجه بیشتر گیر دادن باشه چون بیشتر خانواده ها تعصب و محدود ...

نه اصلا خانواده ازادی دارم منظورم اینه که مثلا خیلی توجه میکنن چطوری بگم مثلا دستم زخم میشه تا نبرن بیمارستانو هزار بار قربون صدقه نرن ول نمیکنن 

نه اصلا خانواده ازادی دارم منظورم اینه که مثلا خیلی توجه میکنن چطوری بگم مثلا دستم زخم میشه تا نبرن ...

خب اینجوری خوبه که آزادی که داری محبت هم که داری با خیال راحت میتونی مجرد بمونی و زود ازدواج نکنی از دید خوب نگاه کن خیلی از دخترا بخاطر کمبود محبت و محدود بودن مجبورن با هر کسی ازدواج کنن

خب اینجوری خوبه که آزادی که داری محبت هم که داری با خیال راحت میتونی مجرد بمونی و زود ازدواج نکنی از ...

اینا خیلی خوبه ولی واقعا اذیت میشم که همه بهم توجه میکنن الان کلا از همه فرار میکنم و تنهایی رو ترجیح میدم به خانوادمم گفتم میگن نگرانتیم خب

اینا خیلی خوبه ولی واقعا اذیت میشم که همه بهم توجه میکنن الان کلا از همه فرار میکنم و تنهایی رو ترجی ...

ایشالا درست میشه هرچیزی زیادیش دل ادمو میزنه