2777
2789
عنوان

دوری از خدا😔

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 35 پست
احساس میکنم عربی خوندن  بازم فاصله میندازه بین منو خدا

عزیزم یه چیزی بگم زبان عربی کاملترین زبان هست و حتما رمز و رازی داره ،انرژی و ارتعاش خاصی داره مثلا کلمه ی الله انرژی عجیبی داره اگه دقت کنی

در تمام زمان در بسیاری از پروژه های غربی غرب ها رو کثیف ،احمق و دست دوم نشون دادن و باعث تنفر و انزجار ملت ها از عرب ها  شدن،چرا؟   چون اونا همین رو میخوان که تفرقه بندازن ،یه نگاه به مردم خودمون بکن از عرب ها تنفر دارن ، طرف میگه من نماز رو با زبان فارسی میخونم چرا باید عربی بخونم؟ آخه مگه میشه همچین چیزی؟ ملی گرایی خیلی خوبه ولی نژاد پرستی اصلا خوب نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ماه بارداری منو شوهرم کرونا نگرفتیم  پسرم ده روزش بود  شوهرم کرونا گرفت شصت درصد ریه ...

چقدر پس خدا بهتون نظر کرده متاسفانه الان بیشتر مردم غرق در دنیا و لذت و خوشگذرانی شدند و یادی از آخرت نمی‌کنند روزی می‌فهمند که دیر شده خدا دوست داره که یادی از،آخرت کنی و بهش فکر کنی دعا زیاد بخون خیلی قرآن هم همینطور هر چقدر تونستی در توانت بود کلی بعدش حالت خوب میشه توی خونت بزار صدای قرآن پخش شه کلی انرژی مثبت میاد توی زندگیت و نتیجه اش رو میبینی التماس دعا  

دعا کن خدا بچه ی منم شفاء بده دکترا جوابش کردن ولی امیدم به خدارو از دست ندادم😭

ببخشید من شما رو ریپلای کردم نماز حضرت رسول رو به نیت شفاشون بخونین.یکم طولانیه ولی بسیار مجربه

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤
نه ماه بارداری منو شوهرم کرونا نگرفتیم  پسرم ده روزش بود  شوهرم کرونا گرفت شصت درصد ریه ...

چقدر حالم مثل توعه، چقدر از خدا می‌خوام به زورم که شده بکشوندم سمت خودش، دل منم برای یه روزایی که احساس نزدیکی میکردم با خدا تنگ شده😔😔

◦•●◉✿ اونقدر آدما قبل من و تو غصه خوردن، عاشق شدن، فارغ شدن🌱                                                            اونقدر آدما قبل من و تو بردن، باختن، گذاشتن، رفتن، گم و گور شدن،🌱                                                                        اونقدر آدما قبل من و تو به گذشته‌شون فکر کردن، حسرت خوردن، بغض کردن.🌱                                                                        حالا کجان؟ رها کن رفیق ؛ رها کن بره...⁦🚶🏻‍♀️⁩⁦🚶🏻‍♀️⁩ ✿◉●•◦               شدیداً به دعا از زبانی که گناه نکردم نیاز دارم، اگه برای روبراهیِ زندگیم صلوات فرستادی الهی بزودی خدا خوشحالت کنه 
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792