2777
2789
عنوان

دوری از خدا😔

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 35 پست
اینطوری تصور میکنین.خداوند عادله ولی عدل کاملش رو در روز قیامت نشون میده چون دنیا فقط محل آزمایشه نه ...

چرا هیچ چیز مشخص به طور واضح و صریح با مدرک از اون دنیا و قیامت دیده نشده و همش براساس تصورات و خیال هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چی بهت بگم باورت نمیشه به خودش قسم بارها با چشمم دیدم معجزه هاشو 😭 اخرینش شفای پسرم بود که با قل ...

بله شکی نیست...امام حسین که خیلی عشقه

ببین منم خیلی تو زندگیم مشکل داشتم ولی یه وقتایی میگم اگه این مشکلات نبود من اصلا خدا رو صدا میزدم؟ خدا داشت محبتشو بهم اثبات میکرد وقتی یکی یکی همه ی اونا رو از سر راهم برمیداشت

چرا هیچ چیز مشخص به طور واضح و صریح با مدرک از اون دنیا و قیامت دیده نشده و همش براساس تصورات و خیال ...

اگه واضح بودو با مدرک بود که همه اجبارا آدم خوبی میشدن دیگه قوه اختیار به چه دردی میخورد؟بهشت و جهنم به چه کاری میومد؟معنی عبادت خالصانه از بین میرفت.تصورات و خیال نیست ما بهش میگم اعتقاد قلبی😉چیزی که از اهل بیت و قرآن به دلامون منتقل میشه

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤
بله شکی نیست...امام حسین که خیلی عشقه ببین منم خیلی تو زندگیم مشکل داشتم ولی یه وقتایی میگم اگه ...

نه ماه بارداری منو شوهرم کرونا نگرفتیم 

پسرم ده روزش بود 

شوهرم کرونا گرفت شصت درصد ریه درگیر شد 

من مادرم پسرم ازش گرفتیم 

پسره ده روزم نود درصد ریه درگیر شد ودکتراجوابم کردن 

یه شب تنها بودم گفتم خدایا من دستم به هیچ جا بند نیست 

میدونی تنها دلخوشیم تو زندگی همین بچه ای که خودت بهم دادیش ازم نگیرش که مردن برام حلاله هیچ کس صدامو نمیشنوه خدایی برام کن ازم نگیرش باالتماس و گریه و از ته دلم صداش زدم چون پسرم نه پول نه دکتر نه هیچ چیز جز خدا نمیتونست برگردونه فرداش زنگ زدم بیمارستان گفتن به طرز معجزه اسایی پسرت حالش روبه بهبوده اسم پسرمو گذاشتم حسین 😭 فقط خدا و امامش میتونست دلمو شاد کنه 

چرا هیچ چیز مشخص به طور واضح و صریح با مدرک از اون دنیا و قیامت دیده نشده و همش براساس تصورات و خیال ...

اولین سوره ی قرآن اولین آیات درمورد همینه الذین یومنون بالغیب... کسایی که به غیب ایمان میارن...

این ایمان ارزش داره

بعدشم خدا چند جا فرموده بشتابید بسمت بهشتی که وسعتش به اندازه ی آسمونها و زمینه...خب این خیلی خوبه تجارت مطمعنیه😊

و خدای عزیزمون میگه الله ولی الذین آمنوا... من دوست و یاور کسایی هستم که ایمان میارن

این خیلی آرامبخشه... مگه یه آدم چی میخواد غیر ازین؟؟

نه ماه بارداری منو شوهرم کرونا نگرفتیم  پسرم ده روزش بود  شوهرم کرونا گرفت شصت درصد ریه ...

چقد خوب که خدا استجابتت کرده عزیزم

انشالا همیشه در پناه خودش و امام حسین سلامت و شاد باشی

چقد خوب که خدا استجابتت کرده عزیزم انشالا همیشه در پناه خودش و امام حسین سلامت و شاد باشی

سلامت باشی انشالله بتونم دوباره بهش نزدیک بشم ودلم اروم بگیره هیچ چی تو دنیا به اندازه ارامش قلبی زیباتر نیست 

یه چی بهت بگم باورت نمیشه به خودش قسم بارها با چشمم دیدم معجزه هاشو 😭 اخرینش شفای پسرم بود که با قل ...

خوش به سعادتتون خدا پسرتونو بهتون ببخشه خیلی خدا رحم کرده و دوستشون داشته 

التماس دعا عزیزم 🌸

« و هر کس بر خدا توکل کند خدا برایش بس است »