2821
2789
عنوان

بیایید تاپیکم

62 بازدید | 11 پست

یک هفته مونده پریود شم نزدیک یکساله اقدامم تا به این ماه جدی نبودم سریع میرفتم دستشویی ولی این ماه از روزی ک پام شدم تا روز تخمک گذاری  سه چهاربار رابطه داشتم و پاهامو میدادمبالا وامیستادم 

الان یک هفته مونده به پریودی سینه هام درد میکنه حس پر شدن داره زیر دلم درد میکنه درد خفیف پریودی دارم ممکنه علایم بارداری باشه کسی بوده علایم لانه گزینیش اینا باشه؟ توجه نکردم ببینم ترشح صورتی داشتم یا ن 

پرید میشی

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اخه این علایم از ده روز به پری دارم خیلی زوده برای پریودی

ببین اگه علایم زودتر از موعد ظاهر بشه نشانه پریدیه ولی اگه در زمان موعدت باشه به بار داری نزدیکتره اینا رو بر حسب تجربه میگم

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
ببین اگه علایم زودتر از موعد ظاهر بشه نشانه پریدیه ولی اگه در زمان موعدت باشه به بار داری نزدیکتره ا ...

ای بابا امیدوار شدم 

اخه مامانمم میگفت قبل موعد پربود فهمیده بود بارداره حتی آزمایشم داده بود بچشم ناخواستهبوده ینی منتظر علایم نبوده 

ای بابا امیدوار شدم  اخه مامانمم میگفت قبل موعد پربود فهمیده بود بارداره حتی آزمایشم داده بود ...

از خدا میخوام که هر چه زودتر باردار بشی ولی فکر نمیکنم بار داری باشه ولی خیلی دوست دارم پستم رو ذخیره کنی و اگه بادار بودی بهم اطلاع بدی انشاله که من اشتباه کرده باشم

از خدا میخوام که هر چه زودتر باردار بشی ولی فکر نمیکنم بار داری باشه ولی خیلی دوست دارم پستم رو ذخیر ...

انشاالله باردار باشم عزیزم حتما اطلاع میدم دعا کن خیلی دوست دارم ابن ماه حامله شم🙂

انشاالله باردار باشم عزیزم حتما اطلاع میدم دعا کن خیلی دوست دارم ابن ماه حامله شم🙂

حتما عزیزم برات فردا دعای معراجم میخونم که این ماه بارداربشی

2825
2823
2791
2779
2792