2777
2789
عنوان

سزارین

10010 بازدید | 24 پست

سلام دوستان میخوام خاطره زایمان رو واستون تعریف کنم من خودم جز اونایی بودم ک هر شب نی نی سایت و بالا پایین میکردم تا ببینم سزارین چجوریه  

سزارینم انتخابی بود صبح ساعت ۸ همراه شوهرم و خواهرم رفتیم بیمارستان

اول مدارک پزشکی و تحویل دادم

بعدش بهمون لباس دادن ک عوض کنیم

لباس هارو ک عوض کردم اومدن آنژیوکت زدن ک خدایی اصلا درد نداشت

همینجوری یک ساعت دور خودم تاب میخوردم تا نوبتم واسه عمل بشه

چند دقیقه بعد اومدن سوند بزنن ک من خیلی خجالت میکشیدم ولی خب همچین جاهایی اصلا خجالت معنا نداره

سوند زدن و اصلا متوجه نشدم برخلاف چیزایی ک شنیده بودم اصلا درد و سوزش نداشت

چون خیلی ضعف داشتم از پرستار خواستم یه سرم بهم بزنن از گرسنگی حالت تهوع گرفته بودم 

حدود ساعت ۱ بردنم اتاق عمل

یه اتاق بزرگ ک فقط یه تخت وسطش داشت هیچی دیگه نبود روی تخت نشستم گفتم من و بیهوش کنید من میترسم از بی حسی گفتن واسه بچه خطر داره دیگه دلمو یه دل کردم  گفتن تکون نخور تا سوزن و بزنیم دل تو دلم نبود گفتم چه قدر درد داره ک یهو حس کردم پاهام سنگین شده در صورتی ک من اصلا دردی حس نکردم گفتن سریع بخواب منم توپل شره بودم نمیتونستم بخوابم به بد بختی خوابوندم

همینجوری ک دراز کشیده بودم گفتم خب حالا تازه میخوان بتادین بزنن ک یهو صدا دخترمو شنیدم وای ک چه حسی داشتم هی میخواستم بلند بشم ببینمش

ساعت یک و نیم  عمل تموم شد رفتم ریکاوری اونجا همه چیز خوب و عالی بود دو ساعت بعد بردنم بخش همه جیغ و داد ک پمپ درد میخوایم ولی من نگرفتم فقط مرتب شیاف استفاده می‌کردم اصلا هیچی از زایمان متوجه نشدم ولی بازم تاکید می‌کنم شیاف خیلی تاثیر داشت

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم خداروشکر  بازم برگردی عقب سزارین رو انتخاب میکنی؟ بعد زایمان عوارضی نداشت؟

اگر بازم برگردم صد درصد انتخابم سزارین چون اصلا قابل مقایسه با درد طبیعی نیست نه خداروشکر اصلا عوارضی نداشت 

بخاطر کمردرددکه بعدا سراغ آدم میاد ....البته بیهوشی کامل هم مضرات خاص خودشو داره

تا الان ک نداشتم ولی خب واسه هرکسی متفاوت هست انشالله ک نی نی خوشگلتون و صحیح ک سالم بغل کنی

من سز اولم درد داطتم ولی از روز سوم خودم بلند شدم بااینکه چاقم و...اما سز دومم گفتن بیهوشی میخوای یا بی حسی گفتم بی حسی دوبار از نخاع با درد شدییییییید زدن که یه اقااز پرسنل  وزنشو انداخت رو سرم که تکون نخوذم و متاسفانه بی حس نشدم و بیهوشم کردن و دیر به هوش اومدم و تا چهل روز کمرم راست نشد هنوزم کمردرد دارم بعداز سه سال ونیم

تا الان ک نداشتم ولی خب واسه هرکسی متفاوت هست انشالله ک نی نی خوشگلتون و صحیح ک سالم بغل کنی

مرسی گلم به دعا خیر شما....

من از اتاق عمل خیلییییییی میترسم سعی میکنم زیاد بهش فکر نکنم چون برا زایمان اولم غش کردم تو اتاق از ترس 😔

اگر بازم برگردم صد درصد انتخابم سزارین چون اصلا قابل مقایسه با درد طبیعی نیست نه خداروشکر اصلا عوارض ...

سلام گلم هزینه چند شد سزارین اختیاری بیمه بودین چیزیش برگشت  واسم دختر گلت چی گذاشتی