همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
ما انقد ویار افت فشار اوق زدن داشتیم ب اینجیزا نمیرسیم من الان نزدیک دستشویی میخابم که سریع بالا آوردم بپرسم اونجا
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
نه حالم ازون بد نمیشد ولی از هر چی دیگه که تو دنیاست ویار داشتم فقط شوهرم حالمو خوب میکرد یبار یادمه شوهرم داشت برا خودش گوشت قرمز میپخت از بوی غذا پناه بردم تو دستشویی تا بو نخوره بهم
اییی عزیزم شرایطم عین خودت بود تا روزی که زایمان کردم استفراغ کردم با زوره سروم زنده موندم،شما بچت د ...
بجه اولم پسر بود روزی هزار بار میکردم زنده میشدم اینم تازه دوماهم جنسیتش معلوم نیست
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی