2777
2789
عنوان

حاملگی

170 بازدید | 18 پست

کیا تو دوران حاملگیشون هیچ رابطه😕 ایی نداشتن

چجوری، گذروندین

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما انقد ویار افت فشار اوق زدن داشتیم ب اینجیزا نمی‌رسیم  من الان نزدیک دستشویی میخابم که سریع بالا آوردم بپرسم اونجا

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
ما انقد ویار افت فشار اوق زدن داشتیم ب اینجیزا نمی‌رسیم  من الان نزدیک دستشویی میخابم که سریع ب ...

اییی عزیزم شرایطم عین خودت بود تا روزی که زایمان کردم استفراغ کردم با زوره سروم زنده موندم،شما بچت دختره؟؟

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
مگه میشه هیچ رابطه‌ای نداشته باشی 

خب خطرناکه

به ریسکش نمی ارزه

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍
😑🥲من گیر کردم داشته باشیم یان خطرناکه؟

دقیقا

ما رسمن عین خواهر برادر بودیم‌‌‌...‌ چنان ویار داشتم که حوصله خودمم نداشتم چه برسه به رابطه عیش

نسبت به شوهرت حساس نبودی

نسبت به شوهرت حساس نبودی

نه حالم ازون بد نمیشد ولی از هر چی دیگه که تو دنیاست ویار داشتم فقط شوهرم حالمو خوب میکرد یبار یادمه شوهرم داشت برا خودش گوشت قرمز میپخت از بوی غذا پناه بردم تو دستشویی تا بو نخوره بهم

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
اییی عزیزم شرایطم عین خودت بود تا روزی که زایمان کردم استفراغ کردم با زوره سروم زنده موندم،شما بچت د ...

بجه اولم پسر بود روزی هزار بار میکردم زنده میشدم اینم تازه دوماهم جنسیتش معلوم نیست

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
نه حالم ازون بد نمیشد ولی از هر چی دیگه که تو دنیاست ویار داشتم فقط شوهرم حالمو خوب میکرد یبار یادمه ...

نه منظورم اینه وقتی بدون رابطه بودی

تسبت به شوهرت حساس نمیشدی افکار منفی نداشتی

کاری به شوهرت ندارم

منظورم فکر و خیال های خودته

تازه دردم شروع شده بود میگفتم درد دارم شوهرم اون موقع هم رحم نکرد بهم😑 ۲۴ ساعت بعد زایمان کردم&nbs ...

وایی کاشکی مراعاتتو میکرد