ماميممممم مدیر استارتر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 1441 عنوان دختر ۴ساله من 116 بازدید | 10 پست از بچگی اینجوری بود ک شبا سرش عرق میکرد تو خاب ب نظرتون دلیلش چیه؟ 1402/01/17 | 01:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
minabano1369 عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 1287 دختر منماز هموننوزادی اینجوری بود هنوزم هست 💕همیشه در حد توانم هر سوالی و دونستم جواب دادم قربون دلتون شماام اگر جواب هام بدردتون خورد ی صلوات منومهمون کنید 💕
ننه_سرمای_سرماخورده عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 1224 دختر منم از نوزادی همینجوره تا الانکه ۳ سال و نیمشه دخترام دنیامن❤️❤️
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 25530 فضای خونه و اتاقش گرم نیست یا پتو نمیپیچی دورش خیلی؟؟اصولا مشکلی نداره اگر همراهش علائم دیگ ایی نباشه عالیه بعضیا اینطوریناما اگر حساس شدی میتونی یه دکتر متخصص داهلی ببریش توضیح بدیچکاب بده خیالت راحت شه الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40683 اتفاقاپسرمنم همینطوریه همین امشب ازدکترغددم سوال کردم گفت چیزخاصی نیست .اول ببریدش پیش دکترپوست ومواگه نتیجه بخش نبودبیاریدتابراش آزمایش بنویسم خیلیااینجاگفتن نشونه ی بلوغ زودرسه 😑ولی دکترگفت نیست راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
ماميممممم مدیر استارتر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 1441 فضای خونه و اتاقش گرم نیست یا پتو نمیپیچی دورش خیلی؟؟ اصولا مشکلی نداره اگر همراهش علائم دیگ ایی ... نه گرم تیست اره یکشنبه میبرمش
ماميممممم مدیر استارتر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 1441 اتفاقاپسرمنم همینطوریه همین امشب ازدکترغددم سوال کردم گفت چیزخاصی نیست .اول ببریدش پیش دکترپو ... یا ابلفضل خدلنکنه
ماميممممم مدیر استارتر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 1441 شاید کمبود ویتامین دی یه آزمایش بده اره داره و قطره مصرف میکنه
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40683 یا ابلفضل خدلنکنه خب گفتم که😂دکتره میگفت اونی که بهت گفته تخصص داره یامن؟ میگفت ایناحرفای خانمای دروهمسایه هست که الکی الکی وبدون علم عیب میذارن روی بچه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤