Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍
دکتر خودم با بیمه رایگان اونو باید ببرم هر دوماه یا بعضی وقتام هر ماه پونصد بدم
Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍
سن کم بخر سن بالا خودتم بکشی دستی نمیشه و دستاتو تیکه پاره میکنه با نوکش حداعقل اینهمه پول میدی کم سن و سال بخر ک حرف زدن یاد بگیره سود کنی و دستی بشه و اگ شرایطی رسیدگی نداری نخر من صاحب قبلی بچم نبرده بود چکاب کنار نوکشون اضافه نوک در میارن میگن دندون ولی همون نوک اشافش در میاد ی سنگ میخاد ک نوکشو بتراشه و اون رشد نکنه حدود یتومن قیمتشه نخریده بود بلدم نبود ظاهرن وقتی اوردم دروز بعد همش جیغ میزد و هیچی نمیخورد اونم میگفت لخاطر جداییه بردم دکتر تا ببینم چشه تا دکتر اونو اضافه رو کشید هم پرنده عذاب کشید هم من اشک ریختم از جیغ اون بچه تا خوب شد خاهش میکنم اگشرایط یا هزینه نمیتونی زیاد بکنی نخر چون الان ده تومن پولشهکمکمشهم پولت حروم میشه هماون جوندار گناه داره من هدف اصلیم از خریدش فقط نجاتش از دست اون ادم بود وگرنه همون اول تا دیدم درد سره پشیمون بودم میخاستم پس بدم