2777
2789

اینجور رژیما اصولی نیست و هدفمم این نیست که با این رژیما خودمو لاغر کنم ، من قبلا ۱۱۱ کیلو بودم شدم ۷۷، باز شدم ۹۲ باز لاغر کردم شدم ۶۹، الان مجددا شدم ۹۲ و ببخشید رید..م تو هیکلم، همشم از مشکلات و پرخوری عصبی، حالا خلاصه میخوام جبران کنم ولی میخام یه شوک به بدنم بدم با رژیم اسموتی یا رژیم سیب ، بازه‌ش هم بین یک الی دو هفته..کسی از شماها قبلا یکی از این دو رژیم رو گرفته؟ تاثیرش و ماندگاریش؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگه همه چیز بخور ، فقط برنامه غذایی رو اصلاح کرده ، اصلا هم سخت نبود برام ، منم حجیم خوار بودم ، ال ...

مسئله اینه که اصول رژیم و نوشتن برنامه غذایی رو بلدم ینی همه چیز رو میخورم به اندازه و مفید برای عضله سازی ولی ازونجایی که طی چندماه گذشته با ول کردن رژیم و ورزش و پرخوری و افسردگی گند زدم به همه زحماتم و عادت کردم به پر خوری میخوام یه رژیم سنگین کوتاه مدت بگیرم، ولی تجربه مستقیم از کسی نشنیدم 

مسئله اینه که اصول رژیم و نوشتن برنامه غذایی رو بلدم ینی همه چیز رو میخورم به اندازه و مفید برای عضل ...

من اصلا رژیم نگرفتم آخه ، همون کم خوردن بود ، منم مثل همه تو خونه هرچی بخورن میخورم از روز اول همین بود ، فقط ایشون کنارم موند یکماهی بهم انگیزه میداد