2789
عنوان

عشق یک‌طرفه😪

98 بازدید | 6 پست

سلام شبتون بخیر 

من یه پسر عمه دارم از وقتی که یادم میاد عاشقم بوده ولی هیچ حسی بهش نداشتم و ندارم اصلا دوسش ندارم ولی اون دیوونه وار دوسم داره حاضره هرکاری بخاطرم کنه ولی من حتی دوست ندارم ببینمش💔

چند روز پیش زدم به سیم آخر بهش گفتم دیگه اسم منو نیار من نمیخوامت برای همیشه منو فراموش کن 

اونم رفته بود با تیغ رگشو بزنه که داداش سر رسیده و گرفته بودش 

از یه طرف دلم براش میسوزه از طرف هم اصلا دوسش ندارم نمیدونم چیکار کنم بدترین حالو دارم💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا کاری به بقیه چیزا ندارم ولی کسی که رفته تیغ بزنه دستش رو بیخیال.. از این برات مرد زندگی در نمیا ...

همش اسم خودکشی میاره نمیدونم دیگه چیکار کنم 

میترسم بلایی سر خودش بیاره بعد من بمونم و عذاب وجدان 

همش اسم خودکشی میاره نمیدونم دیگه چیکار کنم  میترسم بلایی سر خودش بیاره بعد من بمونم و عذاب وج ...

اون داره تورو میترسونه اونقد بی غرور و ضعیفه که میخواد با ترحم به دستت بیاره.. مطمئنا از لحاظ روانی آدم سالمی نیست.. فکرتو مشغولش نکن. ارزش نداره به نظرم.. فقط امیدوارش نکن.. ظلمه این کار. اگه امیدوارش نکردی تاحالا عذاب وجدانم نداشته باش.. زوری که نیست هر آدمی مختاره شریک زندگیشو انتخاب کنه.. همونطور که اون تورو انتخاب کرده تو هم آزادی انتخابش نکنی

اون داره تورو میترسونه اونقد بی غرور و ضعیفه که میخواد با ترحم به دستت بیاره.. مطمئنا از لحاظ روانی ...

ن اصلا من بهش امیدواری ندادم 

مرسی عزیزم از حرفات کلی آرامش گرفتم😍❤️