یه خانمی تو یه تاپیک بهم گفت من طالعتو میگیرم ببینم به عشقت میرسی یا ن اسم خودمو عشقم مادرامونو بهش گفتم و گفت که بهم نمیرسید و چون بهم نمیخورید 😔😔یه بار یه مرده دیگه هم طالعمو گرفت گفت بهم نمیرسید😔وولی چند باریم از یه چند جای دیگه طالعمو گرفتم و گفتن بهم میرسید 😔😔ولی بازم استرس گرفتم
هر کسی پیام منو دید واسم دعا کنه منم مادر بشم امضامو بخونید دلم شکسته
تیکر بارداری واسه دلخوشیم هست
امشب ولادت امام حسن هست دعا کنید امام حسن حاجت روام کنه
میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
طالع استخاره همش چرته با چشمای خودم دیدم باور نکن من سال پیش ۳۵۰ پول دادم فا ل گرفت حداقل ی کلمش درست بود دلم نمیسوخت میگفت این دو هفته میبینیش احمق نمیدونست اصلا توی شهر نیس
وای یادم نبوده واقعا امشب ولادت امام حسینه؟؟؟ عزیزم ایشالا به ارزوت برسی و مادر بشی گلم
ن عزیزم ولادت امام حسن هست برادر امام حسین
ممنونم از دعای خیرت ، از خدا میخام هزاران برابر دعایی ک کردی خداوند خیرشو و شادیشو نصیب خودت بکنه الهی آمین
میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من
خیلی ممنون قربونت برم الاهی خدا دوتا چبه خیلی خوشکل ناز بهت بده و به ارزوت برسی
فدات بشم عزیزم آره آرزومه خدا دو قلو بهم بده سالم و صالح و خوشگل و ناز باشند
خدا کنه خدا نظر کند ب من ،
برام دعا کن دلت واکه گلم
خدا حاجتتت رو بده و دلتو شاد کنه گلم
فدات بشم گلم خدا کنه تو هم ب آرزوت برسی خیلی خوبه ک ما اعتقادمون ب خدا واماما زیاده ، ان شاءالله خود خدا و امام ها حاجت روامون کننند